Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alegeri in Republica Moldova: stat de drept sau oligarhie?

Adevărul Adevărul,
Alegeri in Republica Moldova: stat de drept sau oligarhie?

In aceste zile agitate, se stabileste soarta politica a Republicii Moldova din urmatorii ani. Afectati de problemele din economie, sanatate si societate, moldovenii se pregatesc sa mearga la urne si sa-si aleaga presedintele: pro rus sau pro-european!. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon, candidatul manevrat din Rusia: oamenii de la Kremlin implicati in campania presedintelui moldovean

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul prorus Igor Dodon, refuza dezbaterile cu contracandidatii sai la alegerile de la 1 noiembrie, dar acest lucru nu inseamna ca nu isi face campanie electorala. Ajutoarele sale vin de la Kremlin, potrivit deschide. md.

Republica Moldova in febra electorala: alegeri prezidentiale 2020

Republica Moldova va avea alegeri prezidentiale duminica, 1 noiembrie, iar cetatenii cu drept de vot isi vor alege presedintele pentru un mandat de 4 ani. Miza acestor alegeri este importanta din perspectiva unui stat aflat in plina pandemie de coronavirus, cu o criza care se resimte in toate ramurile economiei nationale, si cu o imagine subreda in fata partenerilor din Vest, conditionata de urmarea unei politici externe echilibrate promovate de autoritatile de la Chisinau.

Cristian Diaconescu, despre criticile lansate de Ambasada Rusiei in Republica Moldova: Nu este o stire nu din vina celor care o transmit, ci avand in vedere continutul si exercitiul de manipulare care se incearca (VIDEO)

Cristian Diaconescu a comentat, marti, in direct pe B1 TV, criticile lansatede Ambasada Rusiei in Republica Moldova la adresa Ambasadei Romaniei in Republica Moldova in marja Zilei Armatei Romane. Nu.

Analiza candidatilor la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova vor avea loc duminica aceasta, 1 noiembrie. Iar pentru a intelege mai bine esenta acestor alegeri prezidentiale, trebuie sa trecem in revista profilul celor opt candidati la functia de sef al statului. in cursa prezidentiala avem 5 candidati de dreapta si 3 candidati de stanga.

Ce nume si-a ales Cristian Rizea in Republica Moldova. Deputat PAS: A obtinut ilegal cetatenia

Fostul deputat Cristian Rizea a obtinut ilegal cetatenia moldoveneasca in 2017, cu o luna inainte de a fi condamnat pe fond in Romania la 4 ani si 8 luni de inchisoare pentru trafic de influenta. in noile acte, pe Rizea il chema Mihai Cristian Luigi. intr-un raspuns al Agentiei de Servicii Publice din statul vecin la initiativa unui deputat de la Chisinau se arata ca Rizea s-a dat drept urmas al unui cetatean din Republica Moldova.

Ambasada Romaniei in Republica Moldova, reactie dupa criticile aduse de Ambasada Rusiei: Nu dorim sa ne lasam atrasi in polemici lansate provocator in spatiul public in aceasta perioada electorala din Republica Moldova

Ambasada Romaniei in Republica Moldova a reactionat la criticile aduse de Ambasada Federatiei Ruse in Republica Moldova, despre care spune ca nu este surprinsa, si a subliniat ca nu doreste sa se lase at.

Webinar organizat de CCIR: Oportunitatile oferite de Acordul de Asociere si Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare dintre UE si Republica Moldova pentru comunitatea de afaceri

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, a organizat marti, 27 octombrie, webinar-ul Oportunitatile oferite de Acordul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )