Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alegeri SUA 2020. Eric Trump si Rudy Giuliani, in misiune speciala in Pennsylvania

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Eric Trump si Rudy Giuliani, in misiune speciala in Pennsylvania

Presedintele american Donald Trump i-a trimis in Pennsylvania pe fiul sau Eric si pe avocatul personal Rudy Giuliani pentru a urmari indeaproape procesarea voturilor in acest stat devenit aproape decisiv pentru Casa Alba. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare

Presedintele american Donald Trump a recunoscut marti nu s-a gandit deocamdata la un discurs de renuntare sau la un discurs de acceptare pentru finalul zilei alegerilor prezidentiale din SUA, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump s-a declarat invingator inainte de numararea tuturor voturilor: Vom merge la Curtea Suprema

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat invingator in alegerile prezidentiale inainte ca toate voturile sa fie numarate in mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord. Trump a spus din nou ca se incearca fraudarea votului si ca va sesiza Curtea Suprema.

Alegeri SUA 2020.Donald Trump si-a inceput deja acuzatiile de furt la adresa democratilor

Reteaua de social media Twitter si-a avertizat miercuri utilizatorii cu privire la mesajul postat pe platforma de presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, in care liderul de la Casa Alba si-a acuzat rivalii democrati ca incearca sa fure alegerile, al caror rezultat este in continuare neclar, transmite AFP.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden conteaza pe victorie inainte de week-end, Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta

La doua zile dupa Election Day, Statele Unite ar putea cunoaste joi numele presedintelui care va depune juramantul in 20 ianuarie, cu rezultate asteptate in state-cheie de care are nevoie democratul Joe Biden pentru a-l invinge pe Donald Trump, care contesta numaratoarea voturilor in justitie, scrie AFP. 20 Pennsylvania: Biden se apropie la doar 98. 000 de voturi de Trump, in conditiile in care mai sunt de centralizat circa 400. 000 de voturi. 20 Georgia: Biden se apropie la doar 12. 800 de voturi de Trump. Mai sunt de contabilizat circa 48. 000 de voturi. 11 Nevada: Avansul lui Biden a crescut la 11. 400 de voturi. 50 Pennsylvania: avansul lui Trump scade la circa 121. 000 de voturi. 29 Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta 18. 00 Georgia: avansul lui Trump a scazut la 18. 146 de voturi, cu circa 61. 000 de voturi ramase de centralizat. 13 Cand sunt programate urmatoarele informatii din statele in care nu s-a decis castigatorul detalii in articol)12. 58 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor de marti 12. 01 De ce unele ziare si televiziuni s-au ferit pana acum sa treaca Arizona in contul lui Biden11. 03 Casele de pariuri il coteaza pe Trump doar cu 13-14% sanse la o victorie10. 30 Cea mai mare surpriza din alegeri.

Donald Trump s-a dezlantuit pe Twitter iar echipa sa incearca sa stranga bani pentru contestarea alegerilor la tribunal. Procese anuntate in Michigan si Pennsylvania

Staff-ul de campanie al presedintelui Donald Trump a inceput sa trimita mesaje electronice suporterilor acestuia pentru a le cere sa contribuie cu bani la procesele prin care candidatul republican urmeaza sa conteste rezultatul alegerilor.

Donald Trump acuza democratii ca vor sa fure alegerile! Mesajul a fost cenzurat imediat de Twitter

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a postat un mesaj pe o retea sociala prin care ii acuza pe democrati ca incearca sa fure alegerile.

Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineata, competitia pentru Casa Alba, inregistrand la ora 9, ora Romaniei, 220 voturi electorale, in comparatie cu Donald Trump, 213. Biden urma sa faca o declaratie cu privire la scrutin, prima de acest fel dupa inchiderea urnelor.

Alegeri SUA 2020 Ziua decisiva: Trump si Biden isi disputa azi presedintia Americii. Se asteapta o prezenta record la vot. VIDEO

Milioane de americani merg marti la vot pentru a-si exprima optiunea privind presedintele Americii pentru urmatorii patru ani. Asta in conditiile in care, in contextul pandemiei de coronavirus, numarul celor care au votat deja a atins cote record. Presedintele Donald Trump si rivalul democrat Joe Biden au dat electoratului luni un ultim impuls in statele-cheie, in timp ce echipele de campanie se pregatesc de dispute post-electorale care ar putea prelungi alegerile prezidentiale. 50: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare21. 25: FBI ancheteaza o serie de apeluri automatizate care ii indeamna pe americani sa stea acasa in ziua alegerilor20:05 Peste 100 de milioane de americani au votat anticipat in cadrul alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020 Actiunile in justitie ale lui Trump, respinse in Georgia si Michigan

Un judecator din Georgia a respins o petitie a echipei de campanie a presedintelui Donald Trump privind scrutinul prezidential, afirmand ca nu exista dovezi care sa-i sustina afirmatiile, relateaza agentia DPA. O decizie similara a fost luata in statul Michigan, scrie Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Trump, intrebat despre cei mai dificili lideri ai lumii: Cea mai complicata e SUA. Democratii sunt niste oameni ingrozitori

Donald Trump a povestit o anecdota marti in cadrul unui interviu acordat Fox News in care a sugerat ca politicienii democrati sunt mai dificili decat liderii Rusiei, Chinei si Coreei de Nord.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )