Libnet.ro
UNICEF

18:30

ALEGERI SUA: Presedintele Iranului spune ca noua administratie americana trebuie sa compenseze greselile lui Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Presedintele Iranului spune ca noua administratie americana trebuie sa compenseze greselile lui Trump

Noua administratie americana ar trebui sa profite de aceasta ocazie pentru a compensa greselile presedintelui Donald Trump, a declarat, azi, presedintele Iranului, Hassan Rouhani, dupa ce democratul Joe Biden a cucerit presedintia SUA. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI SUA: Benjamin Netanyahu il felicita pe Joe Biden si ii multumeste lui Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al SUA, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari.

Alegeri SUA 2020. Netanyahu il felicita pe Biden si ii multumeste lui Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari, relateaza Reuters.

Alegeri SUA Echipa lui Biden discuta despre numirile la Casa Alba si viitorul guvern

Primii inalti demnitari care vor face parte din noua administratie ar urma sa fie anuntati saptamana viitoare, in conditiile in care New York Times relateaza ca democratii au inceput deja sa lucreze in perspectiva tranzitiei spre Casa Alba. Cifrele indica o victorie a lui Joe Biden, insa acesta va prelua mandatul abia in 20 ianuarie.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

Alegeri SUA: Trump pierde teren in Pennsylvania

Ultimele date arata ca presedintele american Donald Trump pierde teren in Pennsylvania, stat care reprezinta 20 de voturi in colegiul electoral, avand un avans de mai putin de 50. 000 de voturi la fiecare noua transa de buletine de vot, relateaza dpa, citata de Agerpres. in Arizona, care reprezinta 11 voturi in colegiul electoral, conduce candidatul democrat Joe Biden care a inregistrat o crestere de aproximativ 46. 000 de voturi. intre timp, in Georgia sunt 2. 500 de voturi care ii separa pe cei doi candidati. in Nevada, unde situatia nu se actualizeaza continuu, Biden are un avans de aproximativ 11. 400 de voturi. Statul are sase voturi in colegiul electoral.

Alegeri SUA 2020. Presiune pe Posta americana. Trebuie sa se asigure ca toate buletinele de vot ramase sunt livrate autoritatilor electorale

Un judecator american a transmis miercuri ca vrea sa se asigure ca sunt livrate toate buletinele de vot ramase nenumarate in alegerile extrem de stranse din SUA si i-a cerut directorului Postei, Louis DeJoy, sa raspunda la intrebarile despre motivele pentru care serviciile postale nu au respectat o dispozitie a instantei de a cauta toate buletinele de vot care nu au fost expediate autoritatilor electorale, relateaza Reuters.

ALEGERI SUA: Trump pierde teren in Pennsylvania

Ultimele date arata ca presedintele american Donald Trump pierde teren in Pennsylvania, stat care reprezinta 20 de voturi in colegiul electoral, avand un avans de mai putin de 50. 000 de voturi la fiecare noua transa de buletine de vot, relateaza dpa si Agerpres.

ALEGERI SUA: Donald Trump pierde teren in Pennsylvania

Ultimele date arata ca presedintele american Donald Trump pierde teren in Pennsylvania, stat care reprezinta 20 de voturi in colegiul electoral, avand un avans de mai putin de 50. 000 de voturi la fiecare noua transa de buletine de vot.

Alegeri SUA: Biden se angajeaza sa revina la acordul de la Paris in prima zi a presedintiei

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP, preluat de Agerpres. Astazi, administratia Trump a iesit oficial din acordul de la Paris privind clima. Si in exact 77 de zile, o administratie Biden i se va alatura, a scris candidatul democrat pe Twitter, referindu-se la data de 20 ianuarie 2021, cand viitorul presedinte isi va prelua functia. Retragerea Statelor Unite ale Americii din acordul de la Paris vizand combaterea schimbarilor climatice a devenit efectiva miercuri, a doua zi dupa alegerile prezidentiale. Trump a anuntat pentru prima data in 2017 retragerea SUA din acord.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al Americii: Guvernul pe care il conduc e pregatit sa lucreze indeaproape cu noua Administratie SUA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, i-a felicitat duminica pe noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, si pe vicepresedintele ales, KamalaHarris. Noul presedinte al SUA,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )