Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aleksandr Lukasenko pune protestele masive din Belarus pe seama infractionalitatii si a somajului: ii indemn pe cei fara loc de munca sa se angajeze

B1 B1,
Aleksandr Lukasenko pune protestele masive din Belarus pe seama infractionalitatii si a somajului: ii indemn pe cei fara loc de munca sa se angajeze

Presedintele Aleksandr Lukasenko a dat vina pe infractori si somaj pentru protestele masive care traverseaza Belarusul de la momentul in care ultimul dictator al Europei, cum a fost poreclit de. continuă pe B1

Lukasenko, in ziua alegerilor din Belarus: Totul va ramane sub control, va garantez. Nu trebuie sa aveti nicio indoiala

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a promis duminica, dupa ce a votat, sa nu piarda controlul asupra situatiei in timpul alegerilor prezidentiale in care are ca neasteptata oponenta o tanara candidata pe nume Svetlana Tihanovskaia, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Nationalistul Aleksandr Lukasenko a fost reales presedinte in Belarus, cu 80 la suta din voturi

Aleksandr Lukasenko a fost reales presedinte in Belarus, cu 79,7 la suta din voturile exprimate la a.

Alegeri prezidentiale in Belarus: Aleksandr Lukasenko obtine un nou mandat de presedinte cu aproape 80% din voturi (EXIT POLL)

Aleksandr Lukasenko a castigat un nou mandat de presedinte al Belaarusului, obtinand 79,9% dintre voturile exprimate la alegerile de duminica, potrivit unui sondaj oficial efectuat la iesirea de la urne.

Prezidentiale Belarus: Aleksandr Lukasenko castiga alegerile cu 79,7% din voturi (exit-poll oficial)

Presedintele in exercitiu al Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a obtinut 79,7% din voturi la alegerile prezidentiale desfasurate duminica in aceasta, in timp ce candidata surpriza a opozitiei, Svetlana Tihanovskaia, ar fi obtinut doar 6,8% din sufragii, potrivit unui sondaj oficial realizat la iesirea de la urne, transmite AFP.

Alegeri prezidentiale in Belarus. Sefa echipei de campanie a candidatei opozitiei, arestata. Aleksandr Lukasenko vrea sa-l intreaca pe Vladimir Putin

In Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati. Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata.

Protestele din Belarus si sansele regimului Lukasenko de supravietuire, comentate de Armand Gosu in direct pe B1 TV: Pare sa fie inceputul sfarsitului (VIDEO)

Istoricul Armand Gosu a comentat, luni seara, in direct pe B1 TV, evenimentele din Belarus, unde anuntul ca presedintele in exercitiu a castigat un al saselea mandat consecutiv a condus la proteste anti-regim.

Peste 2.000 de persoane retinute dupa manifestatiile din Belarus

Peste 2. 000 de persoane au fost retinute in urma manifestatiilor care au avut loc in Belarus in ultimele 24 de ore, dupa realegerea lui Aleksandr Lukasenko.

Alegerile din Belarus Candidata opozitiei s-a ascuns in ajunul votului (presa)

In seara de dinaintea confruntarii de duminica cu Aleksandr Lukasenko, de multa vreme presedinte al tarii, candidata la scrutinul prezidential din Belarus s-a ascuns, alegerile de duminica fiind cele mai imprevizibile din ultima generatie, scrie The Guardian, preluat de Rador. Candidata Svetlana Tihanovskaia a fugit din apartamentul sau dupa ce politia a arestat cativa membri importanti ai campaniei sale electorale, iar criticii considera ca este vorba despre o incercare de a speria opozitia inaintea acestui vot de importanta cruciala. Nu-si va petrece noaptea acasa, ca sa nu fie singura. Dar nu a parasit Minskul, ci va ramane in oras, le-a spus jurnalistilor un secretar de presa.

Peste 120 de persoane au fost retinute dupa ciocnirile violente din Belarus

Peste 50 de persoane au fost retinute la Minsk si mai mult de 120 la nivel national in urma ciocnirilor violente dintre politie si protestatari, dupa ce presa de stat a anuntat ca presedintele Aleksandr Lukasenko, la putere de 26 de ani, era gata sa castige un al saselea mandat consecutiv, a anuntat organizatia pentru drepturile omului Viasna, conform Digi24.

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, mesaj dur dupa protestele din Belarus: Cer tuturor autoritatilor sa asigure ca voturile sunt numarate si publicate corespunzator

Un mesaj dur a fost transmis de catre sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la adresa autoritatilor din Belarus, ca raspuns la interventia brutala a fortelor de ordine in timpul protestelor organizate du.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )