Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alerta maxima in Chile. Sute de locuinte, evacuate din cauza unui incendiu violent de vegetatie

Antena3 Antena3,
Alerta maxima in Chile. Sute de locuinte, evacuate din cauza unui incendiu violent de vegetatie

E alerta maxima in Chile, unde sute de locuinte au fost evacuate din cauza unui incendiu violent de vegetatie. De aproape o saptamana, doua regiuni ale tarii sunt amenintate de flacari. Pana acum, peste. continuă pe Antena3

Italia, Olanda, Franta si Germania si-au inchis temporar ambasadele in Yemen, din cauza violentelor

Italia, Olanda, Franta si Germania au anuntat ca si-au inchis temporar ambasadele la Sanaa, din cauza violentelor si deteriorarii securitatii in Yemen. Decizia vine la scurt timp dupa ce Statele Unite si.

WTA Anvers: Monica Niculescu a abandonat la dublu, din cauza unei probleme la coapsa

Perechea Monica Niculescu/ Michaella Krajicek Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, nu a evoluat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul de la Anvers, romanca abandonand din cauza unei probleme la coapsa, informeaza Mediafax citand wtatennis. com.

Aeronava in care se afla premierul bulgar a aterizat fortat din cauza unei defectiuni

Aeronava in care se afla premierul bulgar Boiko Borisov a trebuit sa se intoarca de urgenta pe aeroportul din Sofia, la scurt timp dupa ce decolase spre Bruxelles, din cauza unei defectiuni, relateaza AFP.

Un roman se judeca in Statele Unite cu Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare

Un roman stabilit in California l-a dat in judecata pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, din cauza unor tranzactii imobiliare, informeaza digi24. ro. Mircea Voskerician care este dezvoltator imobiliar, detinea.

Se inmultesc decesele din cauza gripei. Un nou judet este afectat

In judetul Suceava s-a inregistrat primul deces din acest la un pacient diagnosticat cu gripa, a declarat, joi, adjunctul Directiei de Sanatate Publica DSP) Suceava, Catalina Zorescu. Este vorba despre un.

Trei studenti musulmani, impuscati mortal in Statele Unite din cauza unei dispute pe un loc de parcare

Trei studenti musulmani au fost impuscati mortal intr-un campus din statul american Carolina de Nord. Autoritatile au explicat ca totul s-a petrecut in urma unui conflict pentru un loc de parcare, relateaza.

Google in razboi cu Microsoft si Apple din cauza problemelor de securitate ale aplicatiilor pentru mobil

O echipa de elita a Google formata din hackeri si programatori cauta deficientele de securitate ale aplicatiilor software ale sale si ale altor companii, Google avertizand competitorii sai ca daca nu vor elimina vulnerabilitatile in termen de 90 de zile, atunci le va face publice, potrivit Mediafax. ro .

SUA. 3 studenti musulmani, impuscati MORTAL din cauza unei dispute pe un loc de parcare

Trei studenti musulmani au fost impuscati mortal intr-un campus din statul american Carolina de Nord, autoritatile explicand ca a fost o disputa pentru un loc de parcare, relateaza CNN, preluat de MEDIAFAX. Cei.

Astra il pierde pe Bumba din cauza banilor

Claudiu Bumba este unul dintre tinerii jucatori remarcati in cantonamentul echipei nationale din Antalya, iar din retur jucatorul celor de la ASA Tg.

Moody's retrogradeaza bancile elene din cauza incertitudinilor privind capacitatea Guvernului de a ajunge la un acord cu creditorii

Moody's Investors Service a revizuit in scadere cu o treapta ratingurile pe termen lung a cinci banci din Grecia, toate calificativele fiind plasate sub revizuire, cu implicatii negative, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara, scrie Agerpres. Astfel, ratingurile pentru depozitele si datoriile Piraeus Bank, National Bank of Greece si Alpha Bank au fost retrogradate la 'Caa2' de la 'Caa1', in timp ce calificativele Eurobank Ergasias si Attica Bank au coborat la 'Caa3' de la 'Caa2'.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )