Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alex Velea a divortat si este bun de plata!

ADPM ADPM,
Alex Velea a divortat si este bun de plata!

Alex Velea a divortat, in sfarsit, de sotia lui, Ana. Separarea oficiala a avut loc la notar, iar artistul a acceptat sa ii ofere fostei partenere 50. 000 de euro pentru a-si putea cumpara o garsoniera si sa isi deschida o afacere din care sa isi poata asigura existenta. continuă pe ADPM

Caru' cu vedete: Surpriza de proportii la Dansez pentru tine: Wilmark dat afara din juriu cu cateva ore inainte de noul sezon; E oficial! Alex Velea a divortat la notar! I-a dat sotiei 50.000 de euro!; Marturisire-bomba dupa 16 ani: Printesa Diana nu tre

Mircea Badea mai face o victima. Dupa Bendeac, emisiunea lui Oreste a fost oprita. Oreste a fost anuntat, de catre niste entitati vagi, ca filmarile pentru emisiunea de saptamana viitoare, care trebuia sa aiba loc luni, au fost amanate. Din acest motiv si pentru ca este constient ca se va repeta episodul Mihai Bendeac. Momentul exact cand Florin Salam s-a apucat de droguri. Artistul si-a pierdut sotia, lumina ochilor, chiar de ziua lui, de Sfintele sarbatori de Florii. Aceea a fost ziua in care a a jurat ca nu va mai canta.

Antonia poate rasufla usurata! Alex Velea e liber de contract!

Cu toate ca in ultima vreme parca lucrurile se mai calmasera referitor la posibila relatie interzisa dintre Alex Velea si Antonia, iata ca artistul a facut astazi pasul decisiv. A divortat de sotia sa, mulatra Ana, dupa o casnicie ce a durat 4 ani.

Parintii lui Alex Velea, nemultumiti de relatia cu Antonia (VIDEO)

Antonia nu prea este acceptata de parintii lui Alex Velea. Dupa ce mai multi apropiati ai cuplului s-au aratat impotriva relatiei dintre cei doi artisti, acum si parintii lui Velea sunt nemultumiti. Nu le.

Alex Velea, Ileana Lazariuc si Ion Tiriac Junior, printre vedetele implicate in scandaluri cu droguri (VIDEO)

Drogurile reprezinta o tentatie pentru vedetele din showbiz. Ultimul implicat a fost Florin Salam, considerat cel mai bine platit interpret de manele. Alex Velea, Ileana Lazariuc, Ion Tiriac junior, sau chiar.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )