Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Cumpanasu, despre demisia sefului DIICOT: Cea mai mare greseala in acest dosar!

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, despre demisia sefului DIICOT: Cea mai mare greseala in acest dosar!

Alexandru Cumpanasu a vorbit, vineri seara, intr-o editie speciala moderata de Razvan Dumitrescu,despre ancheta Caracal si solicitarile sale catre DIICOT, dar si despredemisia lui Felix Banila. continuă pe Antena3

Viorica Dancila se victimizeaza, iarasi: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era linsaj

Daca prim-ministrul ar fi cerut demisia sefului DIICOT, in locul presedintelui, atunci ar fi fost linsaj, a declarat Viorica Dancila, in cadrul unei emisiuni televizate la Romania TV si citate de Stiripesurse. r.

Dancila, replica pentru Iohannis: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste electoral de cazul Caracal, comentand ca presedintele era in concediu la momentul tragediei, iar ea a venit la Bucuresti si a luat masuri. in privinta sefului DIICOT caruia Iohannis i-a cerut demisia, Dancila spune ca, in primul rand, e nevoie de o analiza.

Radu Tudor, despre mutarea lui Iohannis de a cere demisia sefului DIICOT: Presedintele marcheaza institutional si politic. Cazul Caracal a devenit caz de campanie electorala prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia procurorului-sef al DIICOT, Felix Banila, motivul fiind modul in care au decurs anchetele din cazul Caracal si cazul Dambovita, care genereaza in continuare semne.

Ministerul Justitiei ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT

Ministerul Justitiei ar putea declansa procedura de revocare din functie a sefului DIICOT, Felix Banila, in cazul in care acesta nu isi da demisia, asa cum i-a cerut presedintele Klaus Iohannis, au precizat.

Alexandru Cumpanasu, cercertat pentru ca a falsificat semnaturile la prezidentiale. Ce pedeapsa risca

Lovitura sub centura pentru Cumpanasu! Cum minciuna nu are picioare scurte, s-a aflat imediat faptul ca Alexandru Cumpanasu a falsificat semnaturile pentru prezidentiale. Ca sa nu-l lase singurel la greu, alti sapte colegi i-au urmat exemplul. Alexandru Cumpanasu, cercetat pentru falsificarea semnaturilor la prezidentiale Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR a inceput .

Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare. Christian Sabbagh a dezvaluit motivul pentru care candideaza Alexandru Cumpanasu la Presedintie Christian Sabbagh, jurnalistul de investigatie de origine libaneza, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. intrebat in repetate .

Cea mai mare frica a Mariei Ciobanu. Nu vreau sa ma inmormanteze acolo!

Parcursul ni-l facem, sfarsitul ni-l stim, asa ca moartea nu e o surpriza pentru nimeni, lucru care ne lasa sa ne ingrijim de acest aspect, caci asa e randuiala. Despre acest subiect a vorbit si Maria Ciobanu. Care este cea mai mare frica a solistei de muzica populara? Maria Ciobanu, cea mai mare frica De .

Jyoti Kisange Amge este cea mai scunda femeie din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Cati centimetri are in inaltime

Daca va intrebati cine mai detine in momentul de fata recordul mondial la capitolul inaltime, Jyoti Kisange Amge este cea care marcheaza o extrema. Cea mai scunda femeie din lume masoara doar cativa centimetri si e cunoscuta si datorita carierei in actorie. Jyoti Kisange Amge, cea mai scunda femeie din lume! Specialistii de la Cartea .

A murit Alagba la 344 de ani. Trupul ii va fi conservat. Era cea mai batrana broasca testoasa (VIDEO)

Alagba, o broasca testoasa uriasa considerata cea mai batrana din Africa, a decedat, la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi, a informat.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )