Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alexandru Kiss si Beneamin Rus, trimisi in judecata de procurorii DNA Oradea. Sunt acuzati de infractiuni de coruptie

Adevărul Adevărul,
Alexandru Kiss si Beneamin Rus, trimisi in judecata de procurorii DNA Oradea. Sunt acuzati de infractiuni de coruptie

La doua saptamani de cand au fost retinuti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea, Alexandru Kiss, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor si Beneamin Rus, patronul Grupului Selina au fost trimisi in judecata. inaintea judecatorilor ei vor ajunge sub control judiciar, fiind acuzati de savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Procurorii DNA Oradea au pus sechestru pe averea baronului Alexandru Kiss si a milionarului Beniamin Rus

Averea vicepresedintelui Alexandru Kiss si cea a milionarului Beniamin Rus a fost pusa sub sechestru. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea au instituit masura sechestrului, cei doi fiind anchetati sub control judiciar pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Primarul si viceprimarul din Miercurea Ciuc, trimisi in judecata de DNA

Primarul din Miercurea Ciuc, Robert-Kalman Raduly, si viceprimarului Domokos Szoke au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, in stare de arest la domiciliu, intr-un dosar in care sunt acuzati de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al DNA.

Perchezitii la Serviciul de expertiza medicala din Braila. Sefa institutiei, vizata de procurorii DNA

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Serviciul de expertiza medicala si recuperarea capacitatii de munca Braila, intr-un dosar de coruptie. Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie .

Mihail Vlasov, trimis in judecata de DNA in al doilea dosar

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov pentru savarsira infractiunii de dare de mita, scrie Agerpres. Potrivit comunicatului DNA, pe 26 februarie 2013, Vlasov, in calitate de presedinte al.

Primarulul municipiului Miercurea Ciuc si-a dat demisia din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si alte infractiuni, a demisionat din functie, din onoare si moralitate,a spus avocatul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )