Libnet.ro
UNICEF

09:01

Alexandru Rafila critica organizarea si comunicarea pe tema vaccinarii anti-COVID-19: Sa nu cream false asteptari Despre vaccinarea varstnicilor si a celor cu boli cronice: O subetapizare era mai potrivita

B1 B1,
Alexandru Rafila critica organizarea si comunicarea pe tema vaccinarii anti-COVID-19: Sa nu cream false asteptari Despre vaccinarea varstnicilor si a celor cu boli cronice: O subetapizare era mai potrivita

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a criticat modul in care principalii decidenti politici comunica pe tema vaccinarii anti-COVID-19. Acesta a remarcat mai multe declaratii publice contradictorii precum si. continuă pe B1

Medicul Alexandru Rafila, anunt de ultima ora pentru romani: Acum se pot deschide fara probleme scolile

Medicul Alexandru Rafila a vorbit miercuri seara despre situatia epidemiologica din tara, inclusiv de posibilitatea redeschiderii scolii. Potrivit specialistului, mai multe institutii de invatamant si-ar putea deschide portile, fara a preprezenta un risc pentru elevi, profesori sau restul populatiei. Dupa ce scenarii ar trebui sa se faca redeschiderea scolilor Alexandru Rafila sustine ca redeschiderea scolii .

Alexandru Rafila, adevarul din spatele vaccinurilor anti-Covid-19. Ce contin si de ce avem nevoie, de fapt, de cea de-a doua doza

In Romania exista deja cele doua vaccinuri existente pe piata si aprobate de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA), ceea ce inseamna ca lucrurile incep sa se indrepte spre o directie cu mai multa speranta. in cursul serii de joi, Alexandru Rafila a adus lamuriri cu privire la continutul vaccinurilor anti-Covid-19 si a explicat de .

Alexandru Rafila: Trebuie sa ajungem la 70 - 80.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate zilnic (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Romania ar putea vaccina anticoronavirus 10 milioane de cetateni pana la finele lunii septembrie, deoarece pana atunci ar trebui s.

Alexandru Rafila: Folosirea mastilor a redus si circulatia virusului gripal Sansele ca o persoana sa aiba acest virus si SARS-CoV-2 in acelasi timp (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, a declarat duminica, pentru B1 TV, ca masurile luate pentru a limita raspandirea coronavirusului au avut efect si asupra virusului gripal. Sunt mult mai putine cazuri de g.

Certificatul de vaccinare, desfiintat de specialisti. Raed Arafat: Va duce la o piata a falsurilor! Alexandru Rafila: Discriminarea trebuie evitata cu orice pret!

Secretarul de stat Raed Arafat si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, au explicat sambata, la Punctul de intalnire, de ce introducerea unui certificat de vaccinare care sa permita mobilitatea titularului nu ar fi o masura oportuna in contextul pandemic actual.

Profesorul Alexandru Rafila a explicat ce contin vaccinurile anti-COVID-19

Romania a contractat 3,4 milioane de doze de vaccin produse de Moderna. Acest vaccin foloseste tehnica ARN mesager, la fel ca si produsul Pfizer - BioNTech. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ce contin cele doua vaccinuri anti-COVID-19.

Razvan Dumitrescu, dezvaluire dupa ce e avut COVID. Explicatia medicului Alexandru Rafila

Razvan Dumitrescu a facut o dezvaluire joi, in cadrul emisiunii Ce se intampla de la DC News TV. Invitatul realizatorului a fost reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: Vor fi probleme serioase peste 10-15 ani cu acesti copii care au fost impiedicati sa mearga la scoala

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat,la Antena 3, ca riscurile din multe tari in care copii nu merg la scoala sunt mari in ceea ce .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )