Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alexandru Rafila, despre riscul de infectare cu COVID-19 al elevilor care dau BAC-ul: Nu cred ca se pune problema

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, despre riscul de infectare cu COVID-19 al elevilor care dau BAC-ul: Nu cred ca se pune problema

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit despre momentul intoarcerii elevilor din clasa a XII-a la scoala, odata cu sustinerea examenului de Bacalaureat, si ce riscuri exista. continuă pe Antena3

Prof. dr. Alexandru Rafila anunta un studiu ce presupune testarea a 30.000 de romani

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a anuntat un nou studu in Romania. El a vorbit si despre faza de platou in care ne aflam, dar si despre sansele de a obtine imunizarea la noul coronavirus.

Se ia sau nu coronavirus din piscina si din mare? Alexandru Rafila raspunde

In contextul in care autoritatile discuta din ce in ce mai mult despre redeschiderea sezonului estival, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre pericolul de contaminare din apa marii si a piscinei.

Digi 24: Rafila, despre ritmul infectarilor cu coronavirus de dupa 15 mai: Astept cu nerabdare ziua de marti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre trendul infectarilor cu noul coronavirus din aceste zile. Medicul spune ca aparent stam bine, dar asteapta sa vada marti rezultatele analizelor facute luni, o zi de lucru.

Prof. dr. Alexandru Rafila: Asa cum arata lucrurile acum s-ar putea gandi o relaxare suplimentara de la 1 iunie

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, situatia epidemiologica la nivelul Romaniei. in ciuda faptului ca numarul de cazuri noi a inregistrat o usoara crestere in weekend, prof. Rafila este optimist in ceea ce priveste relaxarea graduala a masurilor.

Prof. dr. Alexandru Rafila, recomandari pentru proprietarii de restaurante si terase: Trebuie controlat numarul de oaspeti prin programare

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a explicat ce masuri suplimentare ar trebui sa ia proprietarii de restaurante si terase, odata cu redeschiderea acestora. Profesorul Rafila este optimist si spune ca masurile din starea de alerta ar putea fi relaxate suplimentar de la 1 iunie.

Alexandru Rafila: Un al doilea val al infectarilor cu coronavirus va veni in iarna. Posibil sa fie chiar mai multe cazuri

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la OMS, spune ca valul doi al infectarilor cu coronavirus va veni in iarna inevitabil.

Alexandru Rafila: Asa cum arata lucrurile acum s-ar putea gandi o relaxare de la 1 iunie

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, este de parere ca evolutia caurilor de COVID-19 din Romania permite luarea unor masuri suplimentare de relaxare incepand cu data de 1 iunie, daca tendinta.

Prof. dr. Alexandru Rafila: O masca de unica folosinta, spalata si calcata, isi pierde calitatile filtrante total

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a explicat cum trebuie inteles ordinul privind obligativitatea mastilor in spatiile publice si a reiterat ca mastile chirurgicale, de unica folosinta, trebuie folosite doar o singura data.

Prof. dr. Alexandru Rafila prezinta evolutia pandemiei: Avem o crestere usoara a numarului de cazuri in weekend

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS si presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, prezinta evolutia pandemiei la nivelul celor 53 de state membre ale OMS, in intervalul 15-24 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )