Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila: Un al doilea val al infectarilor cu coronavirus va veni in iarna. Posibil sa fie chiar mai multe cazuri

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Un al doilea val al infectarilor cu coronavirus va veni in iarna. Posibil sa fie chiar mai multe cazuri

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la OMS, spune ca valul doi al infectarilor cu coronavirus va veni in iarna inevitabil. continuă pe Antena3

Digi 24: Rafila, despre ritmul infectarilor cu coronavirus de dupa 15 mai: Astept cu nerabdare ziua de marti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Digi24 despre trendul infectarilor cu noul coronavirus din aceste zile. Medicul spune ca aparent stam bine, dar asteapta sa vada marti rezultatele analizelor facute luni, o zi de lucru.

OMS, despre al doilea val de coronavirus: Putin probabil sa fie la fel de grav ca primul

Maria Neira, directoarea pentru sanatate publica din cadrul Organizatiei Mndiale a Sanatatii OMS, n. r. ), a declarat ca este putin probabilca un al doilea val de coronavirus sa fie la fel de grav ca.

OMS: Este posibil sa nu mai vina un al doilea val major de coronavirus

Modelele analizate de specialistii Organizatiei Mondiale a Sanatatii elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

Se ia sau nu coronavirus din piscina si din mare? Alexandru Rafila raspunde

In contextul in care autoritatile discuta din ce in ce mai mult despre redeschiderea sezonului estival, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre pericolul de contaminare din apa marii si a piscinei.

Prof. dr. Alexandru Rafila anunta un studiu ce presupune testarea a 30.000 de romani

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a anuntat un nou studu in Romania. El a vorbit si despre faza de platou in care ne aflam, dar si despre sansele de a obtine imunizarea la noul coronavirus.

Un al doilea val de Covid-19, din ce in ce mai putin probabil - considera OMS

O directoare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spune ca modelele cu care se lucreaza elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

OMS: Un al doilea val de COVID-19 este din ce in ce mai putin probabil

O directoare din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spune ca modelele cu care se lucreaza elimina tot mai mult posibilitatea producerii unui al doilea val important de coronavirus.

Prof. dr. Alexandru Rafila: Asa cum arata lucrurile acum s-ar putea gandi o relaxare suplimentara de la 1 iunie

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, situatia epidemiologica la nivelul Romaniei. in ciuda faptului ca numarul de cazuri noi a inregistrat o usoara crestere in weekend, prof. Rafila este optimist in ceea ce priveste relaxarea graduala a masurilor.

Prof. dr. Alexandru Rafila, recomandari pentru proprietarii de restaurante si terase: Trebuie controlat numarul de oaspeti prin programare

Prof. dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, a explicat ce masuri suplimentare ar trebui sa ia proprietarii de restaurante si terase, odata cu redeschiderea acestora. Profesorul Rafila este optimist si spune ca masurile din starea de alerta ar putea fi relaxate suplimentar de la 1 iunie.

Alexandru Rafila: Asa cum arata lucrurile acum s-ar putea gandi o relaxare de la 1 iunie

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al OMS, este de parere ca evolutia caurilor de COVID-19 din Romania permite luarea unor masuri suplimentare de relaxare incepand cu data de 1 iunie, daca tendinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )