Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cati bani a castigat Alexandru Rafila, in 2020. Suma uimitoare obtinuta de deputatul PSD

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Alexandru Rafila, in 2020. Suma uimitoare obtinuta de deputatul PSD

In anul care a trecut doi medici au devenit voci importante in raport cu situatia de criza. Profesorul Adrian Streinu-Cercel si medicul Alexandru Rafila. Cel din urma ocupa si in prezent functia de reprezentant OMS pentru Romania. Dupa Alegerile Parlamentare de anul trecut, medicul Alexandru Rafila a devenit si deputat PSD in actuala configuratie parlamentara. continuă pe Playtech

Cati bani au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, sunt nelipsiti de la televizor de cand a inceput pandemia de COVID-19. Expertiza lor in domeniul medical este importanta si sunt foarte apreciati in domeniul lor. Tocmai de aceea, nici veniturile lor nu sunt de neglijat.

Cati bani a castigat Adrian Streinu-Cercel in 2020. Senatorul PSD si-a dublat veniturile in pandemie

Senatorul PSD, Adrian Streinu-Cercel este una din cele mai vizibile personalitati medicale din Romania, datorita crizei in care ne aflam. inainte de a fi senator, Adrian Streinu-Cercel a fost timp de 25 de ani managerul spitalului Matei Bals. in toti acesti ani profesorul Streinu-Cercel a strans o avere considerabila, spun sursele. Aceleasi sruse spun ca .

Cat au castigat anul trecut Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, cei mai titrati medici ai tarii de la inceputul pandemiei

Parlamentarii PSD Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, cei mai des auziti in tara de cand a inceput pandemia, au sume consistente in conturi, detinand si apartamente. Rafila pluseaza si cu terenuri, fiind mai bogat decat Streinu-Cercel, conform declaratiilor de avere ale acestora, consultate de Hotnews.

Cati bani a cerut Andreea Tonciu sa apara la Antena. Suma este incredibil de mare

Dupa terminarea show-ului Bravo, ai stil, de la Kanal D, Andreea Tonciu declara cu insistenta in interviurile televizate ca doreste ca revenirea ei pe sticla sa nu se sfarseasca aici. Doritoare de noi proiecte, bruneta a fost contactata de Antena Stars pentru a face parte din emisiunea Mamici de pitici, cu lipici. Evolutia remarcabila si .

Cati bani vor primi familiile victimelor incendiului devastator de la Matei Bals. Anunt important de la Guvern

Primul ministru Florin Citu a facut un anunt adresat familiilor victimelor incendiului devastator de la Institutul Matei Bals. Premierul a declarat ca se vor da bani pentru fiecare persoana afectata de incendiu. Despre ce suma este vorba? Bani de la Guvern pentru familiile victimelor de la Bals Premierul a anuntat in cadrul conferintei de presa .

Premiu urias la Romanii Au Talent! Cati bani ar putea sa primeasca castigatorul sezonul 11 al emisiunii de la PRO TV

Noul sezon al emisiunii Romanii au Talent sta sa inceapa. Care este premiul urias pentru care se vor bate anul acesta oameni talentati din toate colturile? Cu ce suma va pleca acasa preferatul juratilor si al telespectatorilor? Romanii au talent sezonul 11: care e marele premiu? Celebrul si mult asteptatul show de talente preferat de .

DOCUMENT Ce avere au Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila, medicii-vedeta ai pandemiei, proaspeti parlamentari PSD

Adrian Streinu Cercel si Alexandru Rafila, medici la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si, mai nou, parlamentari PSD, sunt doi oameni bogati. Cei doi medici-vedeta ai pandemiei au sume consistente in conturi, apartamente, iar Alexandru Rafila exceleaza si la capitolul terenuri. Ca detaliu de culoare, Alexandru Rafila este mai bogat decat Adrian Streinu Cercel, arata datele din declaratiile de avere depuse de cei doi medici la Parlament, consultate de HotNews. ro.

Cine este Aurelia Surulescu, sefa ARR despre care s-a spus ca avea un salariu de 18.000 de euro. Cati bani a incasat ea in realitate

Ce detalii se cunosc despre Aurelia Surulescu? Sefa ARR a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar avea un salariu de 18. 000 de euro. Ce sume a incasat in realitate? Salariul real al Aureliei Surulescu, sefa ARR Aurelia Surulescu a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a spus ca ar castigat nu .

Cati bani castiga un angajat Metrorex. Ministrul Transporturilor, nemultumit de cresterea salariilor

Unul din subiectele controversate din fiecare administratie de pana acum, a fost Metrorex. Compania de stat are in acest moment aproximativ 5. 500 de angajati. Salariu mediu al unui angajat Metrorex era de aproximativ 5. 800 de lei. in octombrie 2020 compania anunta mariri cuprinse intre 150 si 1. 575 de lei pentru fiecare angajat. Conform unor ultime .

Lovitura crunta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare

Noua veste importanta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare de acum? Toti conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta. Care sunt noile modificari? Veste pentru soferi. Cat ar putea sa plateasca pentru locul de parcare? Bucurestenii cu masini urmeaza sa-si faca griji din cauza unei legi care e .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )