Libnet.ro
UNICEF

17:46

Alianta Nord-Atlantica, solidara cu poporul francez dupa atentatul de la Nisa

România Liberă România Liberă,
Alianta Nord-Atlantica, solidara cu poporul francez dupa atentatul de la Nisa

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat vineri ca Alianta Nord-Atlantica isi exprima puternica solidaritate cu poporul francez dupa atentatul sangeros de la Nisa sud), soldat cu peste 200 de morti si raniti. continuă pe România Liberă

Rusia este solidara cu poporul francez. Vladimir Putin condamna terorismul: Victoria impotriva acestui rau monstruos necesita uniunea fortelor umanitatii civilizate

Presedintele rus Vladimir Putin si-a exprimat vineri solidaritatea cu Franta dupa atentatul de la Nisa. Liderul de la Kremlin a calificat actul terorist ca fiind unul un act barbar si lanseaza un apel.

Franta este in lacrimi. La Nisa, bucuria sarbatorii Zilei Nationale s-a transformat in drama. Premierul Dacian Ciolos, alaturi de poporul francez

O zi de sarbatoare s-a tranformat intr-una neagra pentru poporul francez. Dupa atentatele din luna noiembrie ale anului trecut, un nou atentat terorist a lovit tara. in timp ce oamenii.

Victor Ponta, mesaj de condoleante dupa atentatul de la Nisa

Fostul premier a reactionat la cele mai recente atentate din Franta. Condoleante si solidaritate cu victimele, rudele si apropiatii acestora, si cu tot poporul francez lovit inca o data de tragedie! Paris,.

Klaus Iohannis, dupa atentatul de la Nisa: Sunt in stransa legatura cu autoritatile pentru a ma asigura ca cei doi romani raniti primesc toate ingrijirile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante poporului francez, dupa masacrul comis la Nisa in seara de 14 iulie. Seful statului a dat asigurari ca se afla in legatura cu.

Declaratiile revoltatoare facute de o turista britanica, dupa atentatul terorist de la Nisa: Poate e groaznic si un pic egoist, dar ne-a stricat...

O turista din Marea Britanie a declarat, la Sky News, ca vacanta ei de cumparaturi a fost ruinata, dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti, scrie Daily Mail. Lucy Nesbitt-Comaskey.

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

Un roman isi cauta disperat fiicele dupa atentatul terorist de la Nisa

Un roman isi cauta disperat fiicele, care se aflau joi seara la focul de artificii de la Nisa, unde a avut loc atentatul terorist, informeaza Republica. ro. Alexandru Zaharia conduce un restaurant din.

Pozitia neasteptata a Rusiei dupa atentatul din Franta: Putin e gata sa colaboreze cu SUA in eforturile de combatere a terorismului

Kremlinul a facut un anunt neasteptat dupa atentatele de la Nisa, de Ziua Frantei. Vladimir Putin se arata dispus sa ingroape securea razboiului cu SUA si sa colaboreze pentru exterminarea.

Nisa: Doua imobile, evacuate, din cauza unei masini suspecte, dupa atentatul din 14 iulie

Doua imobile de pe Route de Turin, Nisa, au fost evacuate, dupa ce un camion suspect a garat acolo, conform Nice Matin, citata de bfmtv. com.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa atentatul de la Nisa

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ofera un verdict necrutator dupa cel mai nou atentat din Franta. Soferul asasin al camionului de la Nisa e un cetatean civil european. Care a ucis si ranit sute de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )