Libnet.ro
UNICEF

07:45

Record de incasari pentru cel mai nou film din seria Star Wars: Peste un miliard de dolari in primele doua saptamani de la lansare

Hotnews Hotnews,
 Record de incasari pentru cel mai nou film din seria Star Wars: Peste un miliard de dolari in primele doua saptamani de la lansare

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai nou film din seria Star Wars, a inregistrat un record de incasari, atingand pragul de un miliard de dolari in doar dupa saptamani de la lansare. Pelicula a avut, in al doilea weekend de la lansare, incasari de peste 286 de milioane de dolari in toata lumea, depasind duminica pragul de un miliard de dolari din incasari si atingand un nou record, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Care a fost cel mai vizionat film din Romania in 2015

Furios si iute 7 este liderul Topului 10 al filmelor cu cele mai mari incasari generate in cinematografele romanesti in anul 2015, cu peste 11 milioane de lei, din clasament facand parte si animatia Minionii, dar si lungmetraje SF precum Jurassic World si Star Wars: Trezirea Fortei.

Lionel Messi, premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului la gala Globe Soccer Awards

Internationalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, duminica, in cadrul galei Globe Soccer Awards, desfasurata la Dubai.

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

Ministerul de Interne: Cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani

Craciunul din acest an a fost cel mai sigur si cel mai linistit din ultimii cinci ani, a afirmat, sambata, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, comisar de politie Monica Dajbog, intr-o declaratie de presa referitoare la modul in care s-a asigurat ordinea publica in aceasta perioada, prin aplicarea Planului de masuri Sarbatori de iarna in siguranta.

Cel mai gras om din lume a murit. Andres Moreno avea 38 de ani si 444 de kilograme

Cel mai gras om din lume a murit, in urma unui infarct, la varsta de 38 de ani. Andres Moreno, care cantarea 444 de kilograme, a murit in dimineata Craciunului, in timp ce era transportat la.

Ibrahimovic catre Verratti, desemnat cel mai bun fotbalist strain din Franta: Un premiu care nu valoreaza nimic

Internationalul italian Marco Verratti, desemnat de France Football cel mai bun strain din campionatul francez, a povestit, intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, citat de Mediafax, ca Zlatan Ibrahimovic, colegul sau de la PSG, i-a transmis sa nu se bucure prea tare, ca premiul primit nu valoareaza nimic.

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI).

MAI: Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani

Craciunul 2015 a fost cel mai linistit si mai sigur din ultimii cinci ani, numarul accidentelor rutiere, al omorurilor si al faptelor cu violenta a fost mult mai mic fata de anii trecuti, in ultimele 48 de ore nefiind inregistrate evenimente deosebite,.

MAI: Cel mai linistit Craciun din ultimii cinci ani. in zilele de 24 si 25 decembrie au fost inregistrate cu 25 la suta mai putine incendii fata de anul trecut

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anuntat, sambata, ca obiectivul de crestere a sigurantei cetateanului a fost atins , potrivit institutiei Craciunul din 2015 fiind cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani.

Cum faci maioneza perfecta in 5 minute. Secretul lui Jamie Oliver pentru cel mai gustos ingredient din salata de boeuf

Pregatirea maionezei in casa este, de cele mai multe ori, o provocare pentru gospodine. Ingredient nelipsit din salata de boeuf, sosuri sau fructe de mare, maioneza se face rapid, daca tii cont de cateva sfaturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )