Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alina Gorghiu: Pensiile speciale pentru alesii locali se afla, luni, pe ordinea de zi a Senatului. Nu sustinem acordarea acestor pensii

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu: Pensiile speciale pentru alesii locali se afla, luni, pe ordinea de zi a Senatului. Nu sustinem acordarea acestor pensii

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica,in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca liberalii nu vor sustine proiectul de lege care prevede acordarea de pensii speciale alesilor locali. Proiectul de lege, potrivit liderului liberal, ajunge in pentru vot, in Senat, luni. continuă pe Adevărul

Cum justifica Valeriu Zgonea necesitatea pensiilor speciale pentru alesii locali

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca sustine proiectul pensiilor speciale pentru alesii locali, intrucat ei merita un anumit respect din partea statului.

Dragnea: PSD va vota legea pensiilor pentru alesii locali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat astazi ca a discutat despre legea privind pensiile speciale ale alesilor locali cu liderii partidului, iar concluzia este ca social-democratii vor vota acest proiect, pe motiv ca primarii nu au salarii mari, desi au foarte multe responsabilitati, transmit surse din presa.

Un primar merita din partea statului un anumit respect. Zgonea si Dragnea sustin pensiile speciale pentru alesii locali

Parlamentarii pluseaza: dupa ce si-au votat pensii speciale, acum vor sa acorde aceleasi beneficii si primarilor. Chiar presedintele Camerei Deputatilor sustine proiectul care priveste pensiile speciale pentru.

Pensii speciale si pentru alesii locali, pe baza aceleiasi minciuni

Dupa ce parlamentarii si-au votat pensii speciale invocand faptul ca sunt discriminati la calculul pensiei normale, iar Adevarul a demostrat ca pretextul este mincinos, parlamentarii pregatesc un cadou identic si pentru alesii locali, plecand de la acelasi argument fals.

Cum a fost colindata Alina Gorghiu la biroul sau parlamentar

Alina Gorghiu a primit colindatori la biroul sau parlamentar, lucru care a facut-o sa simta si mai mult ca se apropie Sarbatorile, dupa cum a afirmat pe duminica seara pe Facebook. Azi am avut cei mai simpati.

Alina Gorghiu: Salariul minim va creste in ianuarie sau in vara

PNL a avut discutii informale cu membrii Guvernului in care a cerut ca majorarea salariului minim pe economie sa fie gandita in paralel cu reducerea poverii fiscale pe munca, a declarat, duminica, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, despre audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Si eu am fost solicitata ca martor

Alina Gorghiu a declarat, joi, cu privire la audierea lui Liviu Dragnea, ca martor, in dosarul Govor, ca acesta are obligatia sa dea lamuriri procurorilor, adaugand ca, din pacate, toate.

SURSE Klaus Iohannis va promulga pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis va promulga legea prin care parlamentarii si-au acordat pensii speciale, potrivit unor surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Singura cale de atac a presedintelui ramanea sesizarea Curtii Constitutionale CCR), insa Iohannis considera ca nu are temei pentru a merge cu legea in fata judecatorilor constitutionalisti.

Pensiile speciale, contestate vehement

Presedintele Comisiei economice a Senatului, liberalul Eugen Tapu Nazare, s-a declarat, duminica, impotriva pensiilor speciale si a precizat, intr-o conferinta de presa, ca acestea sunt incorecte si discrimineaza cetatenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )