Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu: Victor Ponta a facut o mare greseala

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Victor Ponta a facut o mare greseala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca premierul Ponta a facut o greseala tactica discutand separat majorarea salariilor din sistemul bugetar, ea aratand ca in acest sector sunt salarii absolut. continuă pe Antena3

Gorghiu: Ponta a facut o greseala discutand separat majorari salariale, trebuie o discutie prudenta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca premierul Ponta a facut o greseala tactica discutand separat majorarea salariilor din sistemul bugetar, ea aratand ca in acest sector sunt salarii absolut ordinare, dar trebuie o discutie responsabila si prudenta privind aceste majorari.

Alina Gorghiu: Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, vineri, ca nu poate accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier. Gorghiu a mentionat si.

Alina Gorghiu: Alegerile anticipate, cea mai sanatoasa solutie. / Sper ca PSD sa continue aceasta delimitare de Victor Ponta, pe care a inceput-o

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu considera ca cea mai sanatoasa solutie pentru Romania o reprezinta alegerile anticipate, ea subliniind ca suntem intr-o stare permanenta de conflict intre institutii. Gorghiu a declarat, luni seara, la Digi 24, in legatura cu noul Cod Fiscal, ca este de parere ca trebuie sa gandim acum foarte bine cum trebuie sa arate Codul Fiscal si sa il putem aplica, fara sa existe derapaje, de la 1 ianuarie 2016. Alina Gorghiu a adaugat ca E foarte simplu sa votam ceva. In 2008 a fost un caz-scoala de asa nu: legea care dubla salariile cadrelor didactice. Nu vrem sa vedem o alta lege care sa creeze un nivel foarte mare de asteptare, apoi sa spunem ca nu este sustenabila. Personajele care erau adeptele heirupismului si miserupismului au fost usor izolate de PSD.

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste despre negocierile pe tema Codului Fiscal, la Digi 24

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste luni seara, la Digi 24, despre negocierile privind reexaminarea Codului Fiscal, dar si despre legea votului prin corespondenta.

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu: Ma bucur ca ratiunea a invins. Astazi, la Senat, Codul Fiscal ar fi fost probabil respins

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit luni seara, la Digi 24, despre negocierile privind reexaminarea Codului Fiscal, dar si despre legea votului prin corespondenta.

Ce spune Alina Gorghiu despre cinismul lui Ponta

Liderul PNL Alina Gorghiu a comentat, vineri, pe contul personal de Facebook, demisia Guvernului Tsipras de la Atena. Astfel, copresedinta PNL a aratat ca prudenta si responsabilitatea raman esentiale pentru Romania si ca nu poate accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier.

Alina Gorghiu: Anticipatele, varianta cea mai sanatoasa pentru Romania

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca sustine in continuare ca alegerile anticipate ar fi varianta cea mai sanatoasa pentru Romania, dar este greu de realizat.

Alina Gorghiu: Sunt de acord, in domeniul bugetar sunt salarii absolut ordinare. insa o discutie pe majorarea salariilor trebuie facuta responsabil, prudent si cu toate argumentele cifrice pe masa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca in sistemul bugetar sunt salarii absolut ordinare, precizand insa ca este nevoie de o discutie prudenta referitoare la majorarile salariale. Nu voi fi.

Alina Gorghiu: in sistemul bugetar sunt salarii absolut ordinare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca in sistemul bugetar sunt salarii absolut ordinare, ea pledand, insa, pentru o discutie responsabila si prudenta privind majorarile salariale,.

Alina Gorghiu: Ideea anticipatelor mie nu mi-a iesit din minte, in continuare cred ca ar fi cea mai buna varianta, cea mai sanatoasa

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca sustine in continuare ideea organizarii de alegeri anticipate si ca este de parere ca, in actuala situatie politica, aceasta este cea mai buna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3326 seconds )