Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cernavoda. Toate persoanele retinute in dosarul vanatorii ilegale au fost arestate preventiv pentru 29 de zile

Antena3 Antena3,
Cernavoda. Toate persoanele retinute in dosarul vanatorii ilegale au fost arestate preventiv pentru 29 de zile

Toate cele noua persoane retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda, trei italieni si sase romani, au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, printre principalele acuzatii care li se aduc fiind. continuă pe Antena3

Persoanele retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda au fost arestate preventiv pentru 29 de zile

Noua persoane retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda, trei italieni si sase romani, au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, printre principalele acuzatii care li se aduc fiind nerespectarea regimului armelor si munitiilor si abuz in serviciu in forma calificata, relateaza Antena3. ro.

Trei italieni si sase romani, printre care si seful Asociatiei Judetene de Vanatoare, arestati pentru 29 de zile in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda

Noua persoane retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda - trei italieni si sase romani - au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, printre principalele acuzatii care li se aduc fiind nerespectarea regimului armelor si munitiilor si abuz in serviciu in forma calificata, informeaza Mediafax. Printre acestia se numara si seful Asociatiei Judetene de Vanatoare si Pescuit Sportiv AJVPS) Constanta, Danut-Vasile Miron, dar si mai multi paznici de vanatoare.

Noua persoane au fost arestate in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda

Noua persoane au fost retinute preventiv, pentru 29 de zile, pentru vinatoare ilegala, la Cernavoda. Trei dintre acestia sunt italieni. Acuzatiile care li se aduc sunt nerespectarea regimului armelor si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )