Libnet.ro
UNICEF

22:45

Contrabanda cu combustibil in valoare de 4 milioane de euro: Seful Vamii Calarasi, arestat preventiv alaturi de alte 12 persoane

B1 B1,
Contrabanda cu combustibil in valoare de 4 milioane de euro: Seful Vamii Calarasi, arestat preventiv alaturi de alte 12 persoane

Treisprezece persoane, printre care si seful VamiiCalarasi si alti trei angajati ai institutiei, au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, sub acuzatia de contrabanda cu combustibil, prejudiciul. continuă pe B1

Seful Vamii Calarasi si alte 12 persoane, arestati preventiv pentru contrabanda cu combustibil. Prejudiciul estimat la 4 milioane euro

Seful Vamii Calarasi, trei angajati ai institutiei si alte noua persoane au fost arestati preventiv, vineri, pentru 29 de zile, sub acuzatia de contrabanda cu combustibil, informeaza Mediafax. Prejudiciul provocat de acestia este estimat la patru milioane de euro.

Seful vamii din Calarasi, RETINUT de DIICOT pentru CONTRABANDA.

Seful vamii din Calarasi, Ion Voicu, a fost retinut, joi, alaturi de alte 12 persoane, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru contrabanda cu motorina, informeaza surse judiciare, informeaza Mediafax. Procurorii DIICOT au retinut 13 persoane, intre care pe seful vamii din Calarasi si alti patru vamesi. In 11 septembrie, seful vamii Calarasi, Ion Voicu, a fost luat din locuinta sa, de politisti de la Serviciul de Interventie .

Seful vamii din Calarasi, retinut de DIICOT pentru contrabanda cu motorina

Ion Voicu, seful vamii din Calarasi, a fost retinut, joi, alaturi de alte patru persoane, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism pentru contrabanda cu.

Seful vamii din Calarasi, retinut de DIICOT pentru contrabanda

Seful vamii din Calarasi, Ion Voicu, a fost retinut alaturi de alte 12 persoane, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru contrabanda cu motorina, informeaza surse judiciare.

Seful vamii din Calarasi, retinut de DIICOT pentru contrabanda

Seful vamii din Calarasi, Ion Voicu, a fost retinut, joi, alaturi de alte 12 persoane, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru contrabanda cu motorina, informeaza surse judiciare citate de Mediafax.

ENEL a investit 687 milioane euro in companiile de distributie din Romania

ENEL a realizat investitii totale de 687 milioane euro in perioada 2009 - 2011 in retelele de distributie din Banat, Dobrogea si Muntenia Sud.

DNA: Un executor judecatoresc, un avocat si fostul director executiv al Uzinelor Sodice Govora, retinuti pentru inselaciune de 5,7 milioane euro

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a dispus retinerea executorului judecatoresc Eugen Fieraru, a avocatului Mihai-Andrei Cocaina si a fostului director executiv la SC Uzinele Sodice Govora Sergiu-Florin Balan, acuzandu-i de inselaciune in urma careia ar fi obtinut pe necrept suma de 24. 00 lei circa 5,7 milioane de euro). Cei trei vor fi prezentati Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Pentru un al patrulea membru al asocierii infractionale, avocatul Liviu Ardeias, procurorii au solicitat arestarea preventiva in lipsa, pe un termen de 30 de zile, se arata intr-un comunicat al DN.

Deputatii ar putea anula datoria de 900 milioane euro a CFR

Datoria de peste 900 de milioane de euro pe care CFR o are catre bugetul de stat ar putea fi anulata azi in Camera Deputatilor, deputatii avand ultimul cuvant in adoptarea unor ordonante de guvern care cuprind aceasta masura, informeaza presa centrala.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )