Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova.Bilantul deceselor a ajuns la 25

Adevărul Adevărul,
Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova.Bilantul deceselor a ajuns la 25

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. intr-un caz este vorba de un barbat din Cahul, in varsta de 71 de ani, internat in spital pe 2 aprilie. in alt caz este vorba de un barbat de 62 de ani din Glodeni, internat pe 6 aprilie. Bilantul deceselor a urcat la 25. continuă pe Adevărul

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a urcat la 14

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, care a decedat la Institutul de Medicina Urgenta, fiind internat in stare grava cu pneumonie bilaterala. De asemenea, barbatul suferea de hipertensiune, diabet zaharat de gradul doi si boala renala croniza. intr-un alt caz este vorba despre o femeie in varsta de 71 de ani, din Falesti. Pacienta suferea si de cardiopatie si infarct miocardic.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova.Bilantul deceselor a ajuns la 27

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale din Republica Moldova informeaza despre inregistrarea altor doua decese din cauza infectiei COVID-19. Este vorba despre un barbat de 80 ani din Glodeni si un barbat de 80 ani din Soroca, care au fost internati in stare grava.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre doi barbati, ambii in varsta de 68 de ani. Bilantul deceselor a ajuns la 21.

Coronavirus in Romania: Alte cinci persoane au murit, numarul deceselor urca la 215

Alte cinci persoane, cu varste cuprinse intre 53 si 89 de ani, au murit din cauza noului coronavirus, astfel incat bilantul total urca la 215, a anuntat miercuri Grupul de Comunicare Strategica.

Numarul deceselor ajunge la 176 in Romania, dupa ce alte 8 persoane au murit

Numarul deceselor inregistrate in Romania din cauza infectiei cu noul coronavirus a ajuns luni la 176, dupa ce autoritatile au anuntat ca alte 8 persoane au murit. Astfel numarul deceselor confirmate luni ajunge la 13.

Un tanar de 30 de ani din Chisinau a murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Republica Moldova a ajuns la 19

Alte doua persoane au murit pe parcursul zilei de luni, 6 aprilie, de COVID-19. intr-un caz este vorba despre un tanar de 30 de ani, din Chisinau, care mai suferea si de diabet zaharat. Acesta a fost internat la spital deja fiind in stare grava. in alt caz este vorba despre un barbat in varsta de 70 de ani, din Stefan Voda. Pe langa infectia cu COVID-19, el suferea de hipertensiune si obezitate.

Alte doua noi decese in randul persoanelor infectate cu Covid19. Bilantul total a ajuns la 184

Autoritatile au anuntat marti alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul total al deceselor a ajuns la 184 dupa ce in cursul acestei dimineti au fost anuntate alte sase decese. Astfel, ultimele doua victime sunt doi barbati, de 69 de ani din Suceava ce suferea de diabet, si un alt barbat de doar 46 de ani, acesta fara comorbiditati identificate.

Alte doua decese in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul deceselor ajunge la 148

Autoritatile au anuntat duminica dimineata alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 148 de decese. Este vorba de un barbat de 82 de ani din Galati ce suferea dedementa, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atriala, insuficienta cardiaca, si de o femeie de 70 de ani din Giugiu, ce suferea de insuficienta renala cronica.

inca doua persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul epidemiei in Romania a ajuns la 184 decese

Inca doua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre un barbat de 69 de ani din judetul Suceava si unul de 46 de ani din judetul Neamt. Cel.

Alte doua decese in randul pacientilor cu noul coronavirus. Dupa zece decese inregistrate miercuri, bilantul a ajuns la 207

Alte doua noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultimele ore. Doar miercuri au fost anuntate zece decese in total, ceea ce duce bilantul la nivelul tarii la 207. Ultimele doua persoane decedate sunt doi barbati de 67 si 63 de ani, din Hunedoara si Alba, ambii cu alte afectiuni cronice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )