Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alti 12 elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu au fost audiati marti, la Politia Capitalei

Antena3 Antena3,
Alti 12 elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu au fost audiati marti, la Politia Capitalei

Alti 12 elevi ai Liceului Dimitrie Bolintineanu au fost audiati de procurori, marti, la sediul Politiei Capitalei, in ancheta privind fraudele la bacalaureat, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe. continuă pe Antena3

Elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi audiati la Politia Capitalei

Mai multi elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala vor fi audiati luni, incepand cu ora 10. 00, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul privind suspiciunile de fraudare a bacalaureatului la aceasta institutie de invatamant, a declarat pentru Agerpres Bogdan Staicu, seful Sectiei Urmarire Penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB).

Audierile elevilor de la liceul Dimitrie Bolintineanu au fost reluate la Politia Capitalei

Audierile elevilor de la liceul Dimitrie Bolintineanu, unde s-ar fi fraudat proba de limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat, au fost reluate luni dimineata la Politia Capitalei. in cursul.

Elevii de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, audiati la Politia Capitalei.

Elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala vor fi audiati, luni, de la ora 10. 00, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul legat de suspiciunile de fraudare a bacalaureatului, a declarat pentru Agerpres Bogdan Staicu, seful Sectiei Urmarire Penala a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB). Staicu a precizat, vineri, ca in cazul elevilor audiati de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost intocmite procese-verbale de citare, si nu mandate de aducere. Au .

FRAUDA BOLINTINEANU. Alti 12 elevi, audiati la Politia Capitalei.

Alti 12 elevi ai Liceului Dimitrie Bolintineanu au fost audiati de procurori, marti, la sediul Politiei Capitalei, in cadrul anchetei privind fraudele la bacalaureat, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, relateaza Mediafax. La finalul audierilor de marti, unii dintre elevii chestionati de procurori au declarat presei ca au fost intrebati ce sume au achitat la scoala si daca li s-au cerut bani pentru comisia de bacalaureat. Ca si colegii lor .

Parchetul Capitalei: Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu se reia luni la Politia Capitalei

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, in weekend nefiind planificate audieri in acest caz. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe.

Stroe: Premierul a inteles pe deplin situatia privind actiunea politistilor la Liceul Dimitrie Bolintineanu

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat luni seara ca i-a prezentat lui Victor Ponta elementele privind activitatea politistilor judiciaristi la Liceul Dimitrie Bolintineanu, iar premierul a inteles pe deplin situatia, raportul pe aceasta tema urmand sa fie gata intr-o zi, doua.

Noi audieri in cazul fraudei de la BAC: 11 elevi de la Bolintineanu sunt asteptati la Politia Capitalei

O noua zi de audieri in cazul fraudei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu. Dupa ce luni au fost audiati 39 de elevi, astazi sunt asteptati la Politia Capitalei inca 11 pentru da explicatii in legatura cu.

SCANDAL BOLINTINEANU. Ponta: Actiunea politistilor la liceu s-a transformat in harababura.

Actiunea politistilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu a fost coordonata de procurori, dar s-a transformat intr-o harababura procedurala, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Guvernul urmeaza sa identifice proceduri de functionare a Politiei care sa garanteze legalitatea. Ideea de a pedepsi profesorii corupti este un lucru foarte bun. Acolo, insa, lucrurile s-au desfasurat intr-o harababura procedurala care generase intr-un abuz, a spus Ponta la RTV. Luni, premierul .

PiCCJ a constatat deficiente privind comunicarea publica in cazul liceului Dimitrie Bolintineanu

Procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) a constatat o serie de deficiente privind comunicarea publica in cazul liceului Dimitrie Bolintineanu.

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu Costica Varzaru ramane in arest, in timp ce ANI ii verifica averea

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu, Costica Varzaru, ramane in arest preventiv, dupa ce magistratii au respins, marti, recursul inaintat de avocatul acesteia. Magistratii Tribunalului Bucuresti au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )