Libnet.ro
UNICEF

16:00

Amanuntul care il leaga pe Abdelhamid Abaaoud de atentatele teroriste de la Paris

Antena3 Antena3,
Amanuntul care il leaga pe Abdelhamid Abaaoud de atentatele teroriste de la Paris

Amanuntul care il leaga pe Abdelhamid Abaaoud de atentatele teroriste de la Paris . continuă pe Antena3

Cine este teroristul Abdelhamid Abaaoud, care ar fi orchestrat atentatele din Paris

Teroristul Abdelhamid Abaaoud, membru al gruparii Stat Islamic SI), este suspectat de politia franceza ca ar fi orchestrat atentatele din Paris, in urma carora au murit 129 de oameni si au fost raniti peste 350. El a fost omorat, miercuri, de politistii francezi, in raidurile antiteroriste de la Saint-Denis.

Romanii care au murit in atentatele din Paris, inmormantati in capitala franceza

Tinerii decedati in atentatele de vinerea trecuta, din Paris, Lacramioara Pop si Ciprian Ionut Calciu, vor fi inmormantati, sambata, in Capitala franceza.

Atentatele din Paris: Unul dintre teroristii kamikaze a intrat in Europa prin Grecia

Unul dintre teroristii kamikaze care au participat la atentatele din Paris de acum o saptamana, fusese verificat pe 3 octombrie, in acelasi timp cu un altul care se infiltrase printre imigranti proveniti din Siria, a anuntat vineri justitia franceza, potrivit Agerpres.

Autoritatile franceze au confirmat uciderea teroristului Abdelhamid Abaaoud

Autoritatile franceze au confirmat, joi, ca barbatul ucis in raidurile politiei in Saint-Denis, este creierul atentatelor de vineri, din Paris, Abdelhamid Abaaoud.

Abdelhamid Abaaoud, vazut in metroul parizian, in seara atacurilor

Camerele de supraveghere video l-au surprins pe Abdelhamid Abaaoud, ucis miercuri la Saint-Denis, in timp ce intra in metroul parizian, in seara atentatelor de vinerea trecuta, din Paris.

Islamistul care a revendicat atentatele din Paris este cetatean francez

Islamistul care a revendicat atentatele din Paris, intr-o inregistrare atribuita retelei teroriste Stat Islamic, se numeste Fabien Clain si este cetatean francez.

Atentate teroriste la Paris. John Kerry, in capitala Frantei: Vom invinge Daesh impreuna

Secretarul de Stat american, John Kerry, sosit luni seara la Paris pentru a face dovada relatiei puternice dintre Statele Unite si Franta, a promis ca cele doua tari vor lupta si invinge impreuna organizatia extremist sunnita Statul Islamic SI), care a revendicat atentatele teroriste comise vineri seara la Paris.

Atentate teroriste in Paris. UE pregateste intarirea controalelor pasapoartelor europenilor care intra si ies din Schengen

Dupa atentatele teroriste de la Paris, Uniunea Europeana are in plan intarirea controalelor la frontierele externe, prin efectuarea unor verificari mai amanuntite asupra propriilor cetateni, ca si a celor proveniti din state terte, transmite DPA, citand proiectul de document ce va fi discutat vineri la reuniunea de urgenta a ministrilor de interne din cele 28 de state membre.

Atentate teroriste in Paris. Unda de teroare se intinde in Europa VIDEO

Atentatele teroriste din 13 noiembrie din Paris au fost urmate, in zilele urmatoare, de nenumarate alerte cu bomba in diferite puncte aglomerate ale unor state europene - stadioane, aeroporturi, statii de metro - toate din fericire false.

Atentate teroriste in Paris. Unii dintre teroristi au trecut nestingheriti prin Austria si Germania

Salah Abdeslam, unul dintre suspectii-cheie in cazul atentatelor din 13 noiembrie din Paris, a trecut in septembrie din Germania in Austria. Trei persoane au fost arestate in Germania, in legatura cu atentatele din Paris.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )