Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine este teroristul Abdelhamid Abaaoud, care ar fi orchestrat atentatele din Paris

România Liberă România Liberă,
Cine este teroristul Abdelhamid Abaaoud, care ar fi orchestrat atentatele din Paris

Teroristul Abdelhamid Abaaoud, membru al gruparii Stat Islamic SI), este suspectat de politia franceza ca ar fi orchestrat atentatele din Paris, in urma carora au murit 129 de oameni si au fost raniti peste 350. El a fost omorat, miercuri, de politistii francezi, in raidurile antiteroriste de la Saint-Denis. continuă pe România Liberă

Cine este tanara din Colectiv, care a murit la Spitalul Sf. Ioan

Ioana Victoria Geambasu, care a murit luni, la Spitalul Sfantul Ioan, dupa ce a fost ranita in incendiul de la finalul lunii octombrie, din Colectiv, luase bacalaureatul cu media 9. 51, era olimpica la matematica si dorea sa devina arhitect.

Cine este creierul atentatelor din Paris: un cetatean belgian care sta in Siria

Politia franceza anunta ca l-a identificat pe cel care a comandat atentatele din Paris: Abdelhamid Abaoud ar fi creierul atacurilor teroriste. Abdelhamid Abaaoud este cetatean belgian care sta in Siria. El ar fi comis, alaturi de alt suspect cautat de politie - Abdeslam Salah - mai multe talharii armate, transmite postul BFM TV.

Autoritatile franceze au confirmat uciderea teroristului Abdelhamid Abaaoud

Autoritatile franceze au confirmat, joi, ca barbatul ucis in raidurile politiei in Saint-Denis, este creierul atentatelor de vineri, din Paris, Abdelhamid Abaaoud.

Cine este Raluca Pruna, noua propunere la ministerul justitiei

Raluca Pruna, noua propunere pentru ministerul justitiei, este in prezent expert la Directoratul general Justitie din cadrul Comisiei Europene. Potrivit unui rezumat al CV-ului publicat in 2005, Raluca Pruna este licentiata in drept si filosofie, master in stiinte politice, burse la universitatile Paris VII si Central European University, Budapesta. Membru fondator al Transparency International Romania, pe care l-a si condus, membru fondator al Asociatiei Societatea pentru Justitie.

Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, propus ministru al Sanatatii in locul lui Andrei Baciu, retras dupa controversele aparute in spatiul public

Propunerea ca Patriciu Achimas-Cadariu sa preia conducerea Ministerului Sanatatii a fost anuntata oficial, duminica seara, de Biroul de presa al Guvernului, care a precizat ca nominalizarea a fost trimisa Parlamentului duminica seara de catre premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Mediafax. Patriciu Achimas-Cadariu, seful Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta din Cluj-Napoca, dupa ce Andrei Baciu 29 de ani), propus initial pentru acest portofoliu, a fost retras la cateva ore dupa ce fusese propus. Baciu a fost retras dupa ce pe Facebook au inceput sa circule fotografii in tanarul aparea in lenjerie intima, ca model.

Cine este Raluca Pruna, propunerea lui Ciolos la Ministerul Justitiei

Raluca Alexandra Pruna, noua propunere a premierului desemnat Dacian Ciolos pentru Ministerul Justitiei, este inalt functionar in Comisia Europeana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3372 seconds )