Libnet.ro
UNICEF

20:46

Ambasadorul Romaniei in Rusia a facut un apel pe Facebook dupa explozia din Sankt Petesburg

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Romaniei in Rusia a facut un apel pe Facebook dupa explozia din Sankt Petesburg

Ambasadorul Romaniei in Federatia Rusa, Vasile Soare, a fpcut un apel, pe pagina sa de Facebook, dupa atacul de la metroul din Sankt Petersburg, ca, transmitand ca, in situatia in care sunt romani implicati in incident, sa il contacteze personal . continuă pe România Liberă

Schimb de replici intre scriitorul Mihail Neamtu si ambasadorul Romaniei la Londra: Nu aveti energie, cultura istorica, cunoastere detaliata a relatiilor diplomatice. Ce anume va recomanda pentru acest post? Dan Mihalache: Nu accept sa ma jigneasca acest

Scriitorul Mihail Neamtu si ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, au avut un schimb de replici in direct, la postul B1 TV. Astfel, diplomatul a fost intrebat ce calitati il recomanda pentru a reprezenta Romania la Londra, insa a refuzat sa raspunda.

Ce se intampla la metroul din Moscova, dupa explozia de la Sankt Petersburg

Autoritatile au luat masuri suplimentare de securitate la metroul din Moscova, dupa explozia de la Sankt Petersburg, a anuntat un oficial citat de Interfax. Cel putin 10 oameni au murit si alte cateva.

Ambasadorul Romaniei in Rusia, apel catre romanii care traiesc in Sankt Petersburg

Doua explozii au avut loc la metroul din Sankt Petersburg in care 12 oameni si-au pierdut viata, iar alti 50 au fost raniti. Pana in acest moment nu a fost anuntat daca a fost vreun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )