Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce ambitii politice are Traian Basescu. Cum ar gestiona problemele Capitalei daca ar candida ca primar

România Liberă România Liberă,
Ce ambitii politice are Traian Basescu. Cum ar gestiona problemele Capitalei daca ar candida ca primar

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la B1 TV, referindu-se la Miscarea Populara, formatiunea pe care o conduce, ca vrea sa construiasca un partid nou, care sa nu fi trecut prin perioada de trazitie. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre evolutia justitiei: a fost o oarecare nevoie de spectacol

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica la B1 TV, ca in justitie nu s-au schimbat prea multe lucruri fata de perioada mandatelor sale. in afara de forma, care a devenit mai agresiva, mai pe placul publicului, nu s-a schimbat nimic. Dosarele din timpul lui Morar s-au finalizat, acum in ultimii doi ani, si au dus la condamnari fara discutii. Sunt noua ministri condamnati pe dosare facute in timpul lui Morar. Nu mai vorbim de parlamentari si presedinti de consilii judetene, a declarat Basescu.

Traian Basescu: Nu am luat inca o decizie privind candidatura mea la Primaria Capitalei

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca nu a luat inca o decizie in privinta unei eventuale candidaturi la functia de primar general al Capitalei, intrucat se gandeste ca ar putea exista o contradictie cu faptul ca promoveaza MP ca pe un partid nou.

Traian Basescu, atac la Dacian Ciolos: Se face ca nu vede...

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe.

Traian Basescu, despre Ciolos: Stai cu plagiatorul Toba la dreapta, in sedinte, si te faci ca nu vezi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos risca sa se compromita in absenta unor masuri privind demnitarii acuzati de plagiat, el acuzandu-l si pe ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ca nu face nimic pentru rezolvarea problemei.

MP isi stabileste maine candidatii la Primariile din Bucuresti. Traian Basescu ar putea sa-si anunte candidatura la Primaria Capitalei

Consiliul Director al Miscarii Populare se reuneste, sambata, pentru a valida candidaturile la Primariile din Bucuresti. Fostul presedinte Traian Basescu nu s-a decis inca daca isi va anunta, in cadrul sedintei de maine, candidatura la Primaria Capitalei, potrivit unor surse din partid.

Cat i-au costat pe romani mandatele lui Traian Basescu. Suma este uriasa

Traian Basescu a cheltuit in 10 ani de mandat pe mese de protocol, flori si deplasari in tara si in strainatate aproximativ 14 milioane de euro. Cei mai multi bani au fost alocati din bugetul public.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )