Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenintare cu atentate. Festivitatile de Anul Nou, anulate de autoritatile belgiene

Antena3 Antena3,
Amenintare cu atentate. Festivitatile de Anul Nou, anulate de autoritatile belgiene

Primarul Bruxellesului a anuntat miercuri seara la televiziunea belgiana anularea festivitatilor de Anul Nou si a focurilor de artificii din cauza amenintarii cu atentate, scrie AFP. Din. continuă pe Antena3

Bruxelles: anularea festivitatilor de Anul Nou si a focurilor de artificii din cauza amenintarii cu atentate

Primarul Bruxellesului a anuntat miercuri seara la televiziunea belgiana anularea festivitatilor de Anul Nou si a focurilor de artificii din cauza amenintarii cu atentate, scrie AFP.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai potrivite MESAJE DE ANUL NOU. Nu iti irita prietenii cu MESAJE nepotrivite

Anul nou bate la usa, e timpul pentru cele mai calde MESAJE DE ANUL NOU. Nu lasa pe ultima ora mesajele!MESAJE DE ANUL NOU Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai sincere MESAJE DE ANUL NOU pe care sa le trimiti

Noul an bate la usa, e timpul pentru cele mai sincere MESAJE DE ANUL NOU. Nu lasa pe ultima ora mesajele! MESAJE DE ANUL NOU Bucuria vine din lucruri marunte Linistea vine din suflet.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai frumoase MESAJE de ANUL NOU pentru cei dragi

MESAJE DE ANUL NOU Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si.

Cum ne stabilim rezolutiile de Anul Nou

Din punct de vedere psihologic, finalul de an este un bun prilej de bilant, dar si de stabilire de obiective noi, acele binecunoscute Rezolutii de Anul Nou. Este perioada in care tragem linie, analizam reusitele si esecurile pe care le-am avut in anul care tocmai se incheie, fixam noi targeturi de indeplinit, avem multe aspiratii si la fel de multe sperante. Dar cum putem sa facem corect o astfel de analiza si prospectie in viitor? Cateva recomandari are pentru cititorii Romania Libera medicul psihiatru Dana Sichitiu: .

Politia turca a arestat doi presupusi membri ai Statului Islamic acuzati ca pregateau un atentat la Ankara de Anul Nou

Politia turca a arestat, la Ankara, doi presupusi membri ai gruparii Statul Islamic acuzati ca ar fi pregatit un atentat sinucigas pentru Anul Nou, a declarat miercuri un responsabil turc, sub acoperirea anonimatului, pentru AFP. Ii suspectam de afiliere la Statul Islamic si de faptul ca pregateau un atentat in capitala de Anul Nou, a afirmat responsabilul turc.

Celebrul Mariss Janson va dirija Concertul de Anul Nou de la Viena

Sub bagheta dirijorala a letonului Mariss Janson, Concertul de Anul Nou de la Viena are loc in faimoasa Golden Hall a Operei din Viena, tot in prima zi noului an. Mariss Jansons, a carui colaborare muzicala cu Filarmonica vieneza dateaza din 1992, a mai dirijat faimosul concert de doua ori in 2006 si in 2012. Concertul de Anul Nou de la Viena va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD si TVR+.

Doua castiguri de cate 16 milioane lei, la extragerea speciala Loto 6/49 de Anul Nou

Doua castiguri de cate 16 milioane de lei s-au inregistrat, miercuri, la Loto 6/49, alaturi de un castig de 2,5 milioane de lei la Noroc, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou.

Cum petrec romanii de Anul Nou si de Sfantul Vasile. Cele mai frumoase obiceiuri magice pentru prosperitate si pentru alungarea duhurilor rele

Daca de Craciun oamenii cinstesc nasterea Mantuitorului in familie, de Anul Nou si de Sfantul Vasile petrec in comunitate: toata lumea este pe drum, pe ulita. Romanii se distreaza pastrand o parte dintre obiceiurile pagane despre care spun ca ii apara de rele si ii tin sanatosi si prosperi pentru un an intreg.

Mesaje de Anul Nou. Idei de urari pe care sa le trimiti apropiatilor de Revelion

Mesaje de Anul Nou. La cumpana dintre ani puteti trimite mesaje si urari de bine apropiatilor prin intermediul unor SMS-uri amuzante, potrivit ziarulunirea. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )