Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un american disparut acum 12 ani ar fi fost rapit pentru a-l invata engleza pe liderul nord-coreean Kim Jong-un

B1 B1,
Un american disparut acum 12 ani ar fi fost rapit pentru a-l invata engleza pe liderul nord-coreean Kim Jong-un

Un student american, care a fost dat disparut in China, in 2004, si despre care se presupunea ca a murit, a fost rapit si dus in Coreea de Nord pentru a-l invata limba engleza pe Kim. continuă pe B1

Un student american, dat disparut in urma cu 12 ani, ar fi fost rapit de regimul nord-corean pentru a-l invata engleza pe Kim Jong-un

Un student american care a fost dat disparut in China, in 2004, a fost gasit in viata in Coreea de Nord. David Sneddon ar fi fost rapit pentru a-i da meditatii la engleza liderului nord-corean Kim Jong-un.

A fost declarat mort si familia lui a suferit enorm. Dupa 12 ani, cineva a facut o poza in Coreea de Nord. Detaliul socant surprins in imagine

David Sneddon a fost declarat mort in 2004. Britanicul a fost dat disparut in timp ce se afla intr-o calatorie in provincia Yunnan din China, la varsta de 24 de ani. Pe atunci student.

Imagini de colectie cu Laura Codruta Kovesi si Traian Berbeceanu de acum 10 ani! Ce faceau cei doi la Hunedoara (FOTO)

O serie de fotografii care au fost realizate cu 10 ani in urma la Hunedoara, care ii are in prim-plan pe comisarul sef Traian Berbeceanu si pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, au iesit la iveala.

Un caine a ajuns vedeta orasului, dupa ce a parcurs zilnic, timp de 12 ani, un drum de 6 kilometri (FOTO, VIDEO)

Bruno este un caine care a devenit cunoscut intr-o comunitate din Minnesota, dupa ce inb ultimii 12 ani, a parcurs zilnic o distanta de 6 kilometri, potrivit kare11. com. Cainele a.

A acceptat divortul sotiei taind in jumatate toate bunurile adunate impreuna in 12 ani - FOTO

Dupa un divort dureros prin care a trecut dupa o relatie de 12 ani cu o femeie pe nume Laura, un neamt a decis sa imparta fix in jumatate toate bunurile pe care le-au agonisit cei doi.

Are numai 12 ani, ucide din placere si este foarte mandra de asta

Aryanna Gourdin are numai 12 ani, dar este un vanator experimentat. Se lauda pe contul sau de Facebook cu pozele realizate in timpul partidelor de vanatoare. Fara pic de empatie fata de.

Doi romani au fost arestati pentru furt in Amatrice. Au intrat in casele devastate de cutremur si au luat tot ce au gasit de valoare

Doi romani au fost arestati pentru furt in Amatrice. Un barbat si o femeie, in varsta de 44, respectiv 45 ani, au fost retinuti dupa ce au furat haine, bani sau alte obiecte din casele.

Au fost arestati pentru ca urmau sa transporte 64 de imigranti afgani

Trei cetateni sarbi au fost arestati pentru ca urmau sa transporte 64 de imigranti afgani spre vestul Europei. Sarbii urmau sa transporte refugiatii cu doua masini si o furgoneta, informeaza.

SUA: O fata de 12 ani impusca fara mila animale salbatice si posteaza pe internet poze cu capturile sale, fara sa tina cont de critici (FOTO)

O fata de 12 din statul american Utah este criticata de oameni din toata lumea pentru ca vaneaza pentru distractie si apoi posteaza pe internet imagini cu animalele salbatice pe care le-a prins,.

IMAGINI SOCANTE: O fata de 12 ani impusca fara mila animale salbatice si posteaza pe internet poze cu capturile sale, fara sa tina cont de critici (FOTO)

O fata de 12 din statul american Utah este criticata de oameni din toata lumea pentru ca vaneaza pentru distractie si apoi posteaza pe internet imagini cu animalele salbatice pe care le-a prins,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )