Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un student american, dat disparut in urma cu 12 ani, ar fi fost rapit de regimul nord-corean pentru a-l invata engleza pe Kim Jong-un

Adevărul Adevărul,
Un student american, dat disparut in urma cu 12 ani, ar fi fost rapit de regimul nord-corean pentru a-l invata engleza pe Kim Jong-un

Un student american care a fost dat disparut in China, in 2004, a fost gasit in viata in Coreea de Nord. David Sneddon ar fi fost rapit pentru a-i da meditatii la engleza liderului nord-corean Kim Jong-un. continuă pe Adevărul

Un american disparut acum 12 ani ar fi fost rapit pentru a-l invata engleza pe liderul nord-coreean Kim Jong-un

Un student american, care a fost dat disparut in China, in 2004, si despre care se presupunea ca a murit, a fost rapit si dus in Coreea de Nord pentru a-l invata limba engleza pe Kim.

A fost declarat mort si familia lui a suferit enorm. Dupa 12 ani, cineva a facut o poza in Coreea de Nord. Detaliul socant surprins in imagine

David Sneddon a fost declarat mort in 2004. Britanicul a fost dat disparut in timp ce se afla intr-o calatorie in provincia Yunnan din China, la varsta de 24 de ani. Pe atunci student.

MAE: Niciun roman nu mai este dat disparut dupa cutremurul din Italia

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au anuntat marti ca a fost identificat si ultimul cetatean roman care a fost dat disparut in urma cutremurului din Italia. Potrivit ultimelor.

Un caine a ajuns vedeta orasului, dupa ce a parcurs zilnic, timp de 12 ani, un drum de 6 kilometri (FOTO, VIDEO)

Bruno este un caine care a devenit cunoscut intr-o comunitate din Minnesota, dupa ce inb ultimii 12 ani, a parcurs zilnic o distanta de 6 kilometri, potrivit kare11. com. Cainele a.

A acceptat divortul sotiei taind in jumatate toate bunurile adunate impreuna in 12 ani - FOTO

Dupa un divort dureros prin care a trecut dupa o relatie de 12 ani cu o femeie pe nume Laura, un neamt a decis sa imparta fix in jumatate toate bunurile pe care le-au agonisit cei doi.

Are numai 12 ani, ucide din placere si este foarte mandra de asta

Aryanna Gourdin are numai 12 ani, dar este un vanator experimentat. Se lauda pe contul sau de Facebook cu pozele realizate in timpul partidelor de vanatoare. Fara pic de empatie fata de.

Ultimul roman dat disparut in urma cutremurului din Italia a fost identificat

Ultimul roman care fusese dat disparut in urma cutremurului din Italia a fost identificat, a anuntat marti premierul Dacian Ciolos. Din informatiile pe care le am de astazi, si acea.

SUA: O fata de 12 ani impusca fara mila animale salbatice si posteaza pe internet poze cu capturile sale, fara sa tina cont de critici (FOTO)

O fata de 12 din statul american Utah este criticata de oameni din toata lumea pentru ca vaneaza pentru distractie si apoi posteaza pe internet imagini cu animalele salbatice pe care le-a prins,.

IMAGINI SOCANTE: O fata de 12 ani impusca fara mila animale salbatice si posteaza pe internet poze cu capturile sale, fara sa tina cont de critici (FOTO)

O fata de 12 din statul american Utah este criticata de oameni din toata lumea pentru ca vaneaza pentru distractie si apoi posteaza pe internet imagini cu animalele salbatice pe care le-a prins,.

Are 12 ani si s-ar putea sa o invinga pe Laura Bretan in finala Americas Got Talent VIDEO

Nu a implinit inca 13 ani, dar e deja un star. Are o voce minunata, un chip de inger si isi compune singura cantecele. Alaturi de romanca Laura Bretan pare una dintre favoritele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )