Libnet.ro
UNICEF

13:15

ANALIZA KEYSFIN: Piata serviciilor medicale private, la maxim istoric in anul pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA KEYSFIN: Piata serviciilor medicale private, la maxim istoric in anul pandemiei

Cifra de afaceri a pietei serviciilor medicale private din Romania a crescut cu 18% fata de 2018 si a fost cu aproape 330% peste nivelul din 2010, la aproximativ 14 miliarde de lei in 2019. Pentru 2020, specialistii KeysFin estimeaza apropierea de pragul de 15 miliarde de lei, pe fondul procesului de testare si al cererii crescute de servicii din privat, in contextul directionarii eforturilor din spitalele publice catre tratarea pacientilor COVID-19, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA ANUNTUL TESLA PRIVIND INVESTITIA IN CRIPTOMONEDA Bitcoin atinge un nou maxim istoric de peste 44.000 de dolari

Pretul celei mai cunoscute monede virtuale a urcat brusc la un maxim istoric dupa ce Tesla a anutat ca a cumparat Bitcoin si ca va incepe sa accepte plati in criptomoneda, reiese dintr-un articol publicat de CNBC.

BVB a atins un maxim istoric in luna ianuarie

Piata de capital din Romania a crescut, in ianuarie a acestui an, mai mult decat in tot anul 2020 si atinge noi maxime istorice, potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DOCUMENT Lista serviciilor medicale pe care le vei putea accesa la distanta, inclusiv de acasa. Telemedicina, una dintre cele mai mari schimbari post-pandemie in sistemul medical

Consultatiile la distanta, oferite prin telefon sau online, pe care o parte dintre medici si asociatiile de pacienti si le doreau de ani buni, vor deveni o obisnuinta si in Romania. Permisa temporar doar pe perioada pandemiei, telemedicina va fi acum reglementata oficial in tara noastra. Ministerul Sanatatii a publicat, intr-un proiect de Hotarare de Guvern aflat in dezbatere publica, lista specialitatilor medicale si a serviciilor ce vor putea fi oferite prin telemedicina. Important de stiut: pacientul are dreptul sa refuze interactiunea prin telemedicina, daca nu doreste aceasta formula de consultatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )