Libnet.ro
UNICEF

07:30

Analiza: Limbajul din Biblie, mai violent decat din Coran

România Liberă România Liberă,
Analiza: Limbajul din Biblie, mai violent decat din Coran

Limbajul din Biblie este mai violent decat cel din Coran, arata o analiza comparativa facuta de un inginer american din New York, Tom Anderson, relateaza 7sur7. be. continuă pe România Liberă

AIE: Excedentul global de petrol, mai mare decat asteptarile

Excedentul global de petrol va fi, in primul semestru din 2016, mai mare decat aratau estimarile anterioare, ceea ce amplifica riscul unui declin suplimentar al pretului titeiului, intrucat Iranul si Irakul, membre ale OPEC, si-au majorat productia, in timp ce consumul a incetinit, conform Agentiei Internationale a Energiei AIE).

Subiectiv: Traian Basescu, pensie mai mare decat indemnizatia lui Klaus Iohannis

Razvan Dumitrescu a dezvaluit, la Subiectiv, ca fostul presedinte Traian Basescu ar urma sa ia o pensie mai mare decat indemnizatia actualului presedinte, Klaus Iohannis. Potrivit unor calcule publicate pe.

BRD anunta un profit net de aproape 7 ori mai mare decat in 2014, pe fondul scaderii puternice a costului riscului

BRD-Groupe Societe Generale BRD) a anuntat astazi un profit net de aproape sapte ori mai mare decat in 2014, de 467 milioane de lei, ca urmare a diminuarii cu 45,8% a costului riscului si a reducerii cu 2,3% a cheltuielilor operationale.

Motorul economiei, industria, incepe sa decelereze: vanzarile si comenzile au crescut in 2015 mai incet decat in 2014

Afacerile si comenzile din industrie au crescut in 2015 fata de 2014, dar ritmul de crestere a fost semnificativ mai redus decat in 2014 fata de 2013, arata statisticile oficiale.

Antreprenor: Copiii romani nu invata mai mult decat cei din strainatate. Doar ca in afara se invata mai usor

Copiii romani nu invata mai mult decat cei din alte tari, diferenta este ca in afara materiile sunt structurate in asa fel incat sa nu fie o corvoada pentru copii, care nu au teme pentru acasa, ci le fac in cadrul institutiei de invatamant, iar.

BRD-GSG a avut in 2015 un profit de 467 milioane lei, de peste 6 ori mai mare decat in 2014

BRD-SG a anuntat joi obtinerea unui profit net de 467 milioane lei in 2015, dupa ce in anul anterior obtinuse profit de 68 milioane de lei, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori. Banca a mai anuntat si reducerea ratei creditelor neperformante la 17,1% fata de 20,3% la 31 decembrie 2014 ca urmare a operatiunilor de stergere de creante depreciate. Este foarte probabil ca la nivelul intregului sistem bancar sa fi revenit pe profit, dupa ce in 2014 a inregistrat o pierdere de un miliard de euro.

Statutul de superputere mondiala cu cheltuiala militara se tine: bugetul de aparare al SUA este de sapte ori mai mare decat cel al Rusiei - INFOGRAFIE

Cheltuielile pentru inarmare sunt distribuite la fel de inegal la nivel global, precum si bogatia. Astfel, jumatate din costurile totale de aparare din intreaga lume sunt realizate de numai 5% din populatia globului.

In 2015, Romania a importat marfuri cu 8,3 miliarde de euro mai mult decat valoarea exporturilor

In anul 2015 exporturile au insumat 54,59 miliarde de euro, iar importurile au totalizat 62,96 miliarde de euro, astfel ca deficitul comercial a fost de 8,36 miliarde de euro, potrivit datelor furnizate marti de Institutul National de Statistica. Germania, Italia, Franta si Ungaria sunt tarile cu cele mai mari ponderi atat la exporturi cat si la importuri.

Galaxy S7 Edge va face cu ochiul din cele mai atragatoare imagini

Am ajuns deja in punctul in care nu trece o zi fara noi detalii despre cele mai asteptate telefoane ale anului, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge sau LG G5. in principiu, toate cele trei aparate insirate mai sus vor ajunge in lumina reflectoarelor in cadrul unor conferinte desfasurate pe 21 februarie. Din pacate, nu prea [].

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )