Libnet.ro
UNICEF

12:30

Subiectiv: Traian Basescu, pensie mai mare decat indemnizatia lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Traian Basescu, pensie mai mare decat indemnizatia lui Klaus Iohannis

Razvan Dumitrescu a dezvaluit, la Subiectiv, ca fostul presedinte Traian Basescu ar urma sa ia o pensie mai mare decat indemnizatia actualului presedinte, Klaus Iohannis. Potrivit unor calcule publicate pe. continuă pe Antena3

BRD anunta un profit net de aproape 7 ori mai mare decat in 2014, pe fondul scaderii puternice a costului riscului

BRD-Groupe Societe Generale BRD) a anuntat astazi un profit net de aproape sapte ori mai mare decat in 2014, de 467 milioane de lei, ca urmare a diminuarii cu 45,8% a costului riscului si a reducerii cu 2,3% a cheltuielilor operationale.

AIE: Excedentul global de petrol, mai mare decat asteptarile

Excedentul global de petrol va fi, in primul semestru din 2016, mai mare decat aratau estimarile anterioare, ceea ce amplifica riscul unui declin suplimentar al pretului titeiului, intrucat Iranul si Irakul, membre ale OPEC, si-au majorat productia, in timp ce consumul a incetinit, conform Agentiei Internationale a Energiei AIE).

BRD-GSG a avut in 2015 un profit de 467 milioane lei, de peste 6 ori mai mare decat in 2014

BRD-SG a anuntat joi obtinerea unui profit net de 467 milioane lei in 2015, dupa ce in anul anterior obtinuse profit de 68 milioane de lei, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori. Banca a mai anuntat si reducerea ratei creditelor neperformante la 17,1% fata de 20,3% la 31 decembrie 2014 ca urmare a operatiunilor de stergere de creante depreciate. Este foarte probabil ca la nivelul intregului sistem bancar sa fi revenit pe profit, dupa ce in 2014 a inregistrat o pierdere de un miliard de euro.

BNR: Investitiile straine au crescut cu 25% in 2015, dar contul curent a avut un deficit de 2,6 ori mai mare decat cel din 2014

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au insumat 3,04 miliarde de euro, comparativ cu 2,42 miliarde de euro in 2014, arata datele transmise vineri de Banca Nationala a Romaniei.

Statutul de superputere mondiala cu cheltuiala militara se tine: bugetul de aparare al SUA este de sapte ori mai mare decat cel al Rusiei

Cheltuielile bugetare ale SUA pentru aparare echivaleaza cu 3. 300 de dolari pe cap de contribuabil. Per total, SUA cheltuieste in acest scop 610 miliarde de dolari pe an, iar suma urmeaza sa se majoreze pe fondul tensiunilor cu marea rivala, Rusia.

Statutul de superputere mondiala cu cheltuiala militara se tine: bugetul de aparare al SUA este de sapte ori mai mare decat cel al Rusiei - INFOGRAFIE

Cheltuielile pentru inarmare sunt distribuite la fel de inegal la nivel global, precum si bogatia. Astfel, jumatate din costurile totale de aparare din intreaga lume sunt realizate de numai 5% din populatia globului.

Traian Basescu pe Facebook: Manastire de la B1 TV, tu in ce regim maninci...dupa model Antena 3?

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe realizatorul tv Silviu Manastire, Basescu scriind: Manastire de la B1 TV, tu in ce regim maninci. ? Cind il cauti are o treaba cu Regimul Basescu. Daca a fost acuzat primarul de la Braila, el a furat in regimul Basescu. Daca a fost acuzat Truica, el a furat in regimul Basescu. Daca a fost acuzata Crinuta, ea a furat in Regimul Basescu. Daca a fost acuzat Cocos, el a furat in regimul Basescu. Manastire, tu in ce regim mininci c. t dupa model Antena 3? Cumva dupa model Eduard Hellvig ?.

Oamenii lui Traian Basescu, afaceri de milioane de euro

Unul dintre oamenii de baza ai lui Traian Basescu are afaceri prospere de milioane de euro. Stelica Barna Constantin, fost sef al Garzii Financiare din Bucuresti in timpul mandatului lui Sorin Blejnar, a.

Traian Basescu, dezlantuit pe Facebook impotriva lui Silviu Manastire: Mananci c...t dupa model Antena 3

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur, pe Facebook, la adresa jurnalistului B1 TV, Silviu Manastire.

Mesaj incendiar al fostului presedinte Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a publicat marti seara pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, in contextul defaimarilor la care este supus de unii jurnalisti si ca replica la proiectul de lege care condamna defaimarea: .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )