Libnet.ro
UNICEF

21:30

Andreea Marin, despre grava problema pe care a avut-o fiica ei: Daca nu actionam la timp, Violeta...

B1 B1,
Andreea Marin, despre grava problema pe care a avut-o fiica ei: Daca nu actionam la timp, Violeta...

Andreea Marin a vorbit despre problema cu care s-a confruntat fiica ei, Violeta. Ea a observat ca fetita avea talpa unui picior usor diferita decat cealalta. N-a stat prea mult pe ganduri si a si apelat la un ki. continuă pe B1

Andreea Marin vorbeste in premiera despre trilogia dragostei! Fanii sunt SOCATI: Ea, Malvina si Adrian...

Andreea Marin a facut declaratii despre inelul cu care a fost fotografiata recent si despre care s-a spus ca ar fi de logodna. Vedeta a afirmat ca lucrurile s-au interpretat gresit. Este un inel pe care .

Sinteza zilei. Marturia emotionanta a Andreei Marin despre Cristian Topescu

Andreea Marin a dezvaluit, miercuri, la Sinteza zilei, ca a fost ucenica lui Cristian Topescu si ca dragostea pentru televiziune, iar mai apoi rigurozitatea si documentarea cerute de munca in televiziune, i-au.

Andreea Marin a facut anuntul cu care ii va SOCA pe toti romanii: Nunta mult asteptata se va...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, in varsta de 32 de ani. Vedeta a fost intrebata, miercuri, intr-o emisiune, daca are de.

Andreea Marin a parasit tara in fuga: Ce se intampla cu iubitul ei!

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, aceasta tinandu-si fanii la curent cu activitatile sale, pe retelele de socializare. Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de.

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi de chin: Am nevoie de ajutor si ca sa ma imbrac

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi in care s-a confruntat cu o durere la umar, dar a sperat ca va trece de la sine. Vedeta a decis, intr-un final, sa consulte specialistii in recuperare.

Andreea Marin, de urgenta la spital: Probleme pentru Zana (VIDEO)

Probleme pentru fosta zana a surprizelor. Andreea Marin a ajuns pe patul de spital. Vedeta TV s-a lovit in timp ce se antrena la sala de fitness si a ajuns pe mana medicilor din pricina durerilor.

Andreea Marin, o noua escapada: Cum a fost surprinsa si ce decizie a luat iubitul tinerel! (FOTO)

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, alaturi de iubitul ei, artista tinandu-si fanii la curent pe retelele de socializare. Aceasta imortalizeaza locurile si peisajele si le publica pentru.

Andreea Marin, mesaj dureros pe o retea de socializare: imi inghesui lacrimile in coltul ochilor!

Andreea Marin a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, impresionata de povestea unui tanar de 20 de ani. Nu e nevoie de titlu. Deschide-ti doar sufletul cand citesti randurile de mai.

Andreea Marin a spus adevarul despre noul inel afisat in public

Andreea Marina petrecut un weekend de vis in Malta alaturi de barbatul din viata ei si s-a afisat cu un inel suspect pe deget, fapt ce a ridicat multe semne de intrebare. A fost un weekend scurt.

PastiladeMotivatie INTERVIU Andreea Raicu, despre depresie si relatiile de iubire: Mi-a fost teama ca o sa mor,ca o sa fiu impinsa sa fac lucrul asta VIDEO

Dupa ani intregi in care s-a confruntat cu depresia, cand nu mai gasea niciun motiv sa traiasca si isi petrecea zile intrezi plangand in casa, Andreea Raicu 40 de ani) a gasit puterea de a merge mai departe si ne-a povestit cum a reusit sa depaseasca acea perioada dificila, ne-a vorbit despre ranile copilariei si greselile facute in relatiile pe care le-a avut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )