Libnet.ro
UNICEF

22:00

Andronescu: Alianta PSD-ALDE are in Parlament mai multe voturi decat sunt necesare ca sa trecem un Guvern

Hotnews Hotnews,
 Andronescu: Alianta PSD-ALDE are in Parlament mai multe voturi decat sunt necesare ca sa trecem un Guvern

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, la Digi 24, ca parlamentarii care nu au participat la votul privind motiunea de cenzura sau l-au sustinut pe Sorin Grindeanu din motive sentimentale au anuntat ca vor vota noul Guvern PSD, astfel incat exista o majoritate necesara votului de incredere, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

USR doreste initierea unei comisii de ancheta privind votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, dupa ce in presa au aparut informatii ca in urne au fost mai multe bile decat numarul parlamentarilor prezenti la vot

USR a anuntat, duminica, posibilitatea initierii unei comisii care sa ancheteze votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, din Parlament, dupa ce in spatiul public au aparut informatii potrivit carora in urne ar fi fost introduse mai multe bile decat numarul parlamentarilor prezenti la vot.

Furtuna de vineri a facut prapad in mai multe localitati

Furtuna de vineri, 23 iunie, a facut prapad in mai multe localitati din tara. in Chisinau, la spital a ajuns o femeie de 87 de ani, lovita de crengile unui arbore pus la pamant de vant, transmite IPN.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

La motiune au fost mai multe bile in urne decat numarul de parlamentari care au votat - stiripesurse

Numarul parlamentarilor care au introdus bile in urna la motiune a fost mai mic decat cel al voturilor totale consemnate, scrie stiripesurse. ro, care adauga ca oficialii contactati nu au putut lamuri situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )