Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajari la Consiliul Judetean Gorj si la primariile Bumbesti Jiu, Ticleni si Bilteni

Adevărul Adevărul,
Angajari la Consiliul Judetean Gorj si la primariile Bumbesti Jiu, Ticleni si Bilteni

Mai multe posturi sunt vacante si vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare in cadrul Consiliului Judetean Gorj si primariilor localitatilor Bumbesti Jiu, Ticleni si Bilteni. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, in stare grava, dupa ce a suferit un accident vascular

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj si al PSD Gorj, Nicolae Mischie, in varsta de 70 de ani, se afla in stare grava dupa ce a suferit un accident vascular, informeaza radiotargujiu. ro. Momentan,.

Consiliul Judetean Arad si-a ales presedintele interimar, dupa suspendarea lui Iotcu

Consiliul Judetean Arad l-a ales in functia de presedinte interimar pe vicepresedintele Adrian Tolea. El il va inlocui pe Nicolae Petru Iotcu, suspendat din functie dupa ce a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta.

Revelatia primaverii, umilita in Gorj:Pandurii Tg. Jiu - CSMS Iasi 3-0

Formatia Pandurii Targu-Jiu a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, revelatia returului trecut de campionat, CSMS Iasi, intr-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Nicolae Mischie, la spital. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, internat la Spitalul Colentina din Capitala. Starea sa e stabila

Nicolae Mischie, la spital. Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Gorj este internat la Spitalul Colentina din Capitala, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, acesta fiind in stare stabila, sub tratament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )