Libnet.ro
UNICEF

20:30

Angela Merkel, favorita certa la Premiul Nobel pentru Pace pentru gestionarea crizei refugiatilor, insa pierde din popularitate in Germania

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel, favorita certa la Premiul Nobel pentru Pace pentru gestionarea crizei refugiatilor, insa pierde din popularitate in Germania

Speculatiile ca Angela Merkel va castiga Premiul Nobel pentru Pace de anul acesta pentru modul in care a gestionat criza refugiatilor in Europa si razboiul din Ucraina se intetesc, tocmai cand opinia publica din Germania isi inaspreste pozitia fata de politica sa privind migrantii, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Angela Merkel ar putea obtine premiul Nobel pentru Pace

Cancelarul german Angela Merkel este unul dintre candidatii la premiul Nobel pentru Pace, pentru rolul sau in criza migrantilor si cea ucraineana. Premiul va fi acordat in 9 octombrie.

Care sunt favoritii anului 2015 la Premiul Nobel pentru Pace

Cancelarul german Angela Merkel, Papa Francisc si Agentia ONU pentru Refugiati UNHCR) sunt favoritii la editia din 2015 a Premiului Nobel pentru Pace, dintr-un total de 273 de candidati, informeaza agentia DPA.

Premiul Nobel pentru Pace: Doi lideri mondiali, printrei marii favoriti

Editia 2015 a Premiului Nobel pentru Pace si-ar putea desemna castigatorul dintre cancelarul german Angela Merkel, Papa Francisc si Agentia ONU pentru Refugiati UNHCR), aceste nume fiind considerate printre principalele favorite.

Bild: Angela Merkel, printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an

Cancelarul german Angela Merkel face parte printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an, ce va fi acordat vinerea viitoare. Merkel ar putea fi recompensata pentru rolul sau in criza imigrantilor si in dosarul ucrainean, scrie cotidianul Bild in editia de vineri, citat de AFP online.

Angela Merkel cere intensificarea masurilor pentru protejarea granitelor Uniunii Europene

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a indemnat statele europene sa intensifice masurile pentru protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, in contextul crizei imigratiei. Criza imigratiei tes.

Angela Merkel cere protejarea frontierelor UE

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a indemnat statele europene sa intensifice masurile pentru protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, in contextul crizei imigratiei.

Angela Merkel cere protejarea frontierelor UE, pe fondul criticilor privind incurajarea imigrantilor

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a indemnat statele europene sa intensifice masurile pentru protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, in contextul crizei imigratiei.

Angela Merkel: Criza refugiatilor va schimba radical politica in Germania

Criza refugiatilor va marca un punct de cotitura in politica germana, a apreciat miercuri cancelarul Angela Merkel, cu prilejul unei ceremonii in care a inmanat premii unor tineri cercetatori, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Angela Merkel: Refugiatii vor determina schimbari importante in Germania

Criza refugiatilor va marca un punct de cotitura in politica germana, a apreciat miercuri cancelarul Angela Merkel, cu prilejul unei ceremonii in care a inmanat premii unor tineri cercetatori, relateaza DPA,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )