Libnet.ro
UNICEF

05:30

ANM: Avertizari de ceata pentru mai multe judete din tara

B1 B1,
ANM: Avertizari de ceata pentru mai multe judete din tara

Ceata continua sa dea batai de cap conducatorilor auto. Meteorologii au emis, duminica dimineata, doua avertizari nowcasting de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. Astfel, pana la. continuă pe B1

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 10 judete, pana la ora 3.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de ceata pentru municipiul Bucuresti si arii extinse din judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si zonele joase de relief din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau, inclusiv drumurile nationale aferente si autostrazile A1 si A2. Avertizarea este valabila pana sambata, la ora 3.

Lucrari de reabilitare la retelele de apa pe mai multe strazi din Sectorul 1

Primaria Sectorului 1 informeaza locuitorii ca, in cartierele Chitila si 1 Mai-Mihalache, APA NOVA Bucuresti va executa, in saptamana 05-09 noiembrie, lucrari de reabilitare la retelele de apa, conform unui comunicat de presa.

Avertizare de ceata pentru 11 judete, pana la ora 9.30

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, doua avertizari nowcasting de ceata pentru 11 judete, valabile pana in jurul orei 9.

Avertizare de ceata pentru 11 judete din sudul tarii

Ceata ingreuneaza traficul vineri dimineata. Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Prahova, Dambovita, Arges, Ilfov, Dolj, Olt, Valcea si Gorj , unde.

,,Pinch te ajuta sa interconetezi mai multe ecrane touch

O noua tehnologie intitulata Pinch permite interconectarea mai multor dispozitive cu ecran sensibil la atingere de diverse dimensiuni, cu unicul scop de crea un ecran mai mare. Dezvoltata in cadrul Universitatii de Tehnologie din Tokyo, Pinch este o tehnologie care permite conectarea mai multor dispozitive cu ecran sensibil la atingere printr-un banal pinch. Pinch este un termen din limba engleza ce face referire la un gest realizat de cele mai multe ori cu doua degete, pe o suprafata plana prin .

Pretul titeiului - la cel mai redus nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului a scazut vineri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele patru luni, pe fondul speculatiilor potivit carora inchiderea unor rafinarii din SUA, in urma uraganului Sandy, va alimenta stocurile de profil, aflate deja la un nivel ridicat.

Romania, pe primul loc in topul celor mai frumoase cimitire din lume

Romania se remarca in lume cu Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume, se afla pe primul loc in ceea ce priveste scaderea averii populatiei, dar mai nou, se afla si in topul clasamentului.

O veste rece si una calda. Cea mai scazuta temperatura din acest an, urmata de o incalzire a vremii. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au inregistrat minus 7,1 grade Celius. Aceasta valoare termica a fost inregistrata in intervalul 6.

O veste rece si una calda. Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, urmata de o incalzire a vremii. Vezi prognoza meteo

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon s-a inregistrat, joi dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au inregistrat minus 7,1 grade Celius. Aceasta valoare termica a fost inregistrata in intervalul 6.

AVERTIZARE de CEATA pentru 7 judete.

Vineri se va semnala ceata pe arii extinse ce va determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 m si izolat sub 50 m, potrivit Agentia Nationala de Meteorologie. Avertizarea este valabila pana la ora 9. 30 pentru judetele: Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Prahova, Dambovita, Arges, Ilfov.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )