Libnet.ro
UNICEF

11:00

ANSVSA: Pesta Porcina africana, confirmata ntr-o gospodarie din Bihor - porcii au fost sacrificati

Hotnews Hotnews,
 ANSVSA: Pesta Porcina africana, confirmata ntr-o gospodarie din Bihor - porcii au fost sacrificati

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti I. ) a confirmat vineri prezenta virusului Pestei Porcine Africane la 57 de porci intr-o gospodarie din judetul Bihor, care au fost sacrificati, anunta vineri ANSVSA, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Focar de pesta porcina africana confirmat in judetul Constanta

Dupa semnalul de alarma tras miercuri, 4 iulie, de catre prefectul judetului Tulcea care confirma ca pesta porcina africana a ajuns pe malul Lacului Razelm, in apropiere de judetul Constanta, astazi s-a depistat primul focar in judetul de la malul marii.

Pesta porcina africana se extinde in Romania: Zeci de animale din Bihor au fos sacrificate

Prezenta virusului pestei porcine africane a fost confirmata la 57 de porci dintr-o gospodarie din judetul Bihor, animalele fiind sacrificate, a anuntat vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si.

Alerta de pesta porcina africana pune pe jar Romania: autoritatile pot decide uciderea in masa a animalelor

Autoritatile au anuntat ca ofera recompense vanatorilor care ajuta la depistarea si ucidere porcilor mistreti bolnavi, avand in vedere ca acestia sunt principalul vector de raspandire a bolii pe teritoriul tarii. Toti proprietarii de porci domestici care vor avea de suferit din cauza molimei vor fi despagubiti de stat. Pana acum au fot ucisi peste 48. 000 de porci, dintre care 44. 000 la o ferma din Tulcea.

Pesta porcina se apropie de judetul Constanta. Au inceput incinerarile la cel mai mare crescator de porci din Dobrogea

Un nou focar de pesta porcina africana a fost descoperit de inspectorii DSVSA Tulcea in apropiere de judetul Constanta. Autoritatile sunt in alerta.

Alerta in vestul Romaniei! Focar de pesta porcina in Bihor

Alerta in vestul Romaniei, unde a fost identificat un focar de pesta porcina africana. Astazi, 6 iulie, Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti I. ) Laboratorul National de.

Alerta de pesta porcina in Romania. Zeci de mii de animale vor fi sacrificate - VIDEO

Este alerta de pesta porcina in Romania. Zeci de mii de animale vor fi sacrificate, iar un abator si 35 de carmangerii au fost deja inchise. Pana acum virusul a fost depistat doar in Tulcea. Carnea de porc.

Pesta porcina face ravagii in judetul Tulcea. ANSVSA a decis sa sacrifice 45.000 de porci dintr-o ferma

Pentru sacrificarea porcilor au fost aduse patru incineratoare mobile din judetul Timis. in Tulcea au venit si doi experti din partea Comisiei Europene care evalueaza situatia si ofera consultanta de specialitate.

Anuntul facut de Viorica Dancila despre alerta de pesta porcina. Proprietarii animalelor sacrificate vor fi despagubiti

Fac apel la oameni, sa inteleaga faptul ca desi pesta porcina africana nu afecteaza sanatatea umana, singurele metode sa prevenim raspandirea bolii, sunt mentinerea unui nivel inalt de biosecuritate la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )