Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Numele vehiculate in presa pentru sefia Transporturilor sunt INCORECTE.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Numele vehiculate in presa pentru sefia Transporturilor sunt INCORECTE.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca PNL va propune, duminica, un lider liberal pentru sefia Transporturilor, precizand ca numele vehiculate in presa pentru portofoliu sunt incorecte si ca Radu Stroe nu va trece de la Interne la ministerul condus acum interimar de catre premier, relateaza Mediafax. Antonescu a spus, miercuri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca isi va incheia in zilele urmatoare concediul, mai devreme de ziua de luni. Nu s-a pus in discutie nicio secunda . continuă pe România Liberă

Antonescu: Niciun nume vehiculat de presa nu intra in cursa pentru sefia Transporturilor. Rocada cu PSD, exclusa

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca formatiunea sa va propune, duminica, un lider liberal la conducerea Ministerului Transporturilor si a pus capat speculatiilor, precizand ca numele vehiculate in presa nu sunt cele corecte.

CINE ar putea veni la Ministerul Transporturilor. Vezi numele vehiculate.

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, printre numele vehiculate pentru aceasta nominalizare se numara si cele ale lui Teodor Atanasiu, fost ministru al Apararii, Norica Nicolai, europarlamentar, .

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Ministerul Transporturilor. BPN al PNL va decide duminica

Duminica vom sti care este propunerea PNL pentru ministerul Transporturilor, dupa retragerea lui Ovidiu Silaghi. Pana atunci, grupurile de influenta din partid vor incerca fiecare sa isi impuna candidatul.

Care sunt propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor

Senatorul Teodor Atanasiu fost ministru al Apararii in Guvernul Tariceanu), europarlamentarul Norica Nicolai sau Cristian Ghibu, actual secretar de stat in Ministerul Transporturilor, sunt cateva dintre numele.

Crin Antonescu: PNL propune duminica un lider liberal pentru Transporturi, Radu Stroe nu pleaca de la Interne

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca PNL va propune, duminica, un lider liberal pentru sefia Transporturilor, precizand ca numele vehiculate in presa pentru portofoliu sunt incorecte si ca Radu Stroe nu va trece de la Interne la ministerul condus acum interimar de catre premier.

Ghibu, Atanasiu, Nicolai si Nicoara, printre numele vehiculate pentru Transporturi

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai, decizia urmand a fi luata duminica de BPN al PNL, conform surselor de presa.

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Transporturi

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este vazut de mai multi liberali ca potential candidat pentru acest portofoliu, numele sau fiind vehiculat insa alaturi de cele ale lui Teodor Atanasiu si al Noricai Nicolai,.

Rocada in PNL. Care este scenariul pentru Ministerul Transporturilor

Unul dintre scenariile vehiculate in PNL in urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi vizeaza preluarea portofoliului Transporturilor de catre actualul ministru de Interne, Radu Stroe, urmand ca locul sau la.

S-a lansat programul Litoralul pentru toti. Care sunt preturile la editia de toamna

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti se va desfasura in perioada 2 - 29 septembrie si areaceleasi tarife maximale ca in editia mai-iunie, a anuntatAsociatia Litoral-Delta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )