Libnet.ro
UNICEF

20:46

Antonia si Alex Velea, indragostiti pe strazile din Chisinau

ADPM ADPM,
Antonia si Alex Velea, indragostiti pe strazile din Chisinau

Alex Velea si Antonia si-au putut manifesta sentimentale fara a le mai fi teama ca sunt urmariti pas cu pas de paparazzi romani. Acest lucru s-a intamplat la Chisinau, unde acesta a insotit-o pe Antonia, chiar daca doar ea avea programat un concert. continuă pe ADPM

Sotul Antoniei: Stiam de relatia ei cu Alex Velea dinainte sa apara in presa

Antonia are o relatie cu Alex Velea, iar cel care confirma acest lucru pentru jurnalisti este sotul artistei, Vincenzo Castellano. Italianul a venit special in Romania sa divorteze de Antonia. Cei doi vor merge.

Mall-ul AFI Palace Ploiesti se deschide pe 3 octombrie. Concerte Alex Velea, Voltaj, Connect-R si multe surprize la inaugurare

Andreea Balan, Alex Velea, Voltaj, Elena Gheorghe, Connect-R si Mandinga vor concerta la Ploiesti, la mega-petrecerea de patru zile care va marca deschiderea mall-ului AFI Palace.

Sotul Antoniei stia de relatia cu Alex Velea

Vincenzo Castellano marturiseste ca stie de relatia Antoniei cu Alex Velea inca de anul trecut, inainte de a aparea in presa. Italianul declara ca mai este foarte putin pana sa definitiveze actele de divort cu artista. Vor apela la notar si spune ca nu vor miza pe partaj, ci, cel mai important, pe modul in care va fi crescuta fiica lor, Maia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )