Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anul libertatii calcate in picioare: cele trei trenduri ale internetului atacat

Adevărul Adevărul,
Anul libertatii calcate in picioare: cele trei trenduri ale internetului atacat

Libertatea internetului s-a deteriorat in ultimul an. Din ce in ce mai multe masuri au fost luate pentru blocarea unor pagini, eliminarea continutului sau chiar arestarea dizidentilor. Internetul nu mai e liber. E realitate. Raportul Freedom on the Net vorbeste despre principalele tendinte care se vor vedea in perioada urmatoare. continuă pe Adevărul

Cech: Trebuie sa castigam cu Steaua, avem nevoie de cele trei puncte.

Portarul Petr Cech a declarat ca echipa Chelsea trebuie neaparat sa castige meciul cu Steaua, programat, marti, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, in etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Trebuie sa castigam, avem nevoie de cele trei puncte. Nu e o drama sa pierzi un meci in grupa daca le castigi pe celelalte. Avem nevoie de 11 puncte ca sa fim sigur ca ajungem in optimi. Nu conteaza in ce ordine obtinem aceste puncte. Evident ca suntem putin sub presiune dupa ce .

Ponta a dezvaluit cele trei motive pentru care a fost amanat Codul Rutier.

Guvernul a amanat adoptarea noului Cod Rutier deoarece cauta solutii prin care permisul auto sa fie suspendat pana la hotararea instantei in cazul soferilor care accidenteaza mortal alte persoane sau conduc sub influenta alcoolului, iar statul sa achite despagubiri daca judecatorii se pronunta in favoarea soferului, informeaza Mediafax. Vreau sa gasim solutia legala, si inca nu se gasise cu Justitia, sa nu mai stea sa conduca pana vine hotararea definitiva. Ai omorat astazi trei oameni si iei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )