Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anunt bomba facut de Traian Basescu: Foarte probabil, voi candida

Antena3 Antena3,
Anunt bomba facut de Traian Basescu: Foarte probabil, voi candida

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu se pregateste de alegerile parlamentare din luna decembrie. Prezent, duminica seara, intr-o emisiune televizata, seful PMP a declarat ca cel mai. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida la parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca foarte probabil va candida la alegerile parlamentare din decembrie, el precizand ca mai asteapta rezultatul unui studiu sociologic pentru a vedea daca este util sau nu partidului, potrivit Agerpres. 'Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida', a adaugat Basescu.

Traian Basescu, precizari despre rolul sau in cadrul alegerilor parlamentare din aceasta toamna: Foarte probabil voi candida

Invitat pe platoul emisiunii Dosar de politician la B1 Tv, moderata de Silviu Manastire, presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca este foarte posibil sa candideze la alegerile parlamentare.

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul esmisiunii Dosar de politician, ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de.

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de a-si anunta public candidatura asteapta rezultatele unei cercetari sociologice.

Traian Basescu: Nu exclud ca SRI sa fi facut pacea dintre Ponta si Kovesi. Cotroceniul nu a facut-o

Traian Basescu a vorbit pentru prima data despre presupusa pace dintre fostul premier Victor Ponta si Laura Codruta Kovesi inainte de numirea acesteia ca sef DNA, in 2012. Fostul presedinte spune ca.

Traian Basescu: Ca un bun prieten i-am facut Elenei Udrea recomandarea sa nu candideze. Ca presedinte de partid, eu am obligatia sa candidez

Presedintele PMP, Traian Basescu, a sfatuit-o pe Elena Udrea sa nu candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie, insa nu a putut sa o faca se se razgandeasca in privinta candidaturii. Basescu spune ca nu a luat inca o decizie definitiva, insa, ca presedinte al PMP, are obligatia sa-si asume o candidatura la parlamentare.

Udrea, explicatii despre candidatura: Nu ma ascund pe nicio lista de partid pentru ca nu vreau sa se spuna ca am facut rau PMP sau lui Traian Basescu

Deputatul Elena Udrea a explicat ca va candida independent la alegerile parlamentare pentru a nu afecta PMP sau pe fostul presedinte Traian Basescu. Udrea a mai explicat ca a decis sa-si asume aceasta candidatura pentru ca sistemul a continuat sa o faca tinta.

Traian Basescu ingroapa partidul lui Nicusor Dan: E o gogoasa politica

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca USR, partidul lui Nicusor Dan, nu are sanse foarte mari sa intre in PArlament, in conditiile in care USR inca are probleme mari cu.

Traian Basescu, acuzatii grave pe tema legii plagiatului: Hotul se va controla singur in buzunare!

Traian Basescu a scris, intr-o postare pe Facebook, ca este convins ca Laura Codruta Kovesi va cerceta cine a facut traficul de influenta pentru ca universitatile care au patronat.

Traian Basescu se pregateste sa candideze. Anuntul facut de fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu nu se mai ascunde in legatura cu propria CANDIDATURA in alegerile parlamentare din luna decembrie. Prezent, joi seara, intr-o emisiune.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )