Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aparitie socanta in centrul Bucurestiului. Un mare artist din Romania a ajuns sa cerseasca

Antena3 Antena3,
Aparitie socanta in centrul Bucurestiului. Un mare artist din Romania a ajuns sa cerseasca

Un artist celebru a renuntat la lumina reflectoarelor si la scena si a iesit la cersit. indragitul artist a facut show la gura de metrou si in doar 40 de minute a strans 100 de lei. Daniel Iordachioaie a. continuă pe Antena3

O eleva din Romania a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

O eleva din Cluj, care studiaza la Transylvania College, institutie acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la limba franceza. Distinctia ii deschide usile catre cele mai.

Lira sterlina, la cea mare scadere din ultimii sase ani

Lira sterlina a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii sase ani, dupa ce primarul Londrei si-a anuntat sprijinul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Subiectul dezbina profund.

Forza Rossa a suspendat operatiunile din Romania

Forza Rossa a pus lacatul pe ambele puncte oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti.

Forza Rossa a suspendat operatiunile din Romania. Reluarea e conditionata de un nou acord cu

Forza Rossa a pus lacatul pe ambele puncte oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti. Redeschiderea acestor centre este plauzibila, insa este conditionata de un nou acord dintre Forza Rossa si producatorul auto italian .

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

Pestele cu viermi Anisakis isi gaseste loc pe piata din Romania!

Piata din Romania se dovedeste accesibila pentru o serie de produse neconforme ce sunt refuzate in alte tari. Controalele precare de la vama dar si cele efectuate pe plan intern par sa favorizeze ca pe masa.

Noul website DENSO pentru profesionistii auto din Romania

DENSO Aftermarket anunta lansarea pe 10 Februarie 2016 a noului website www. denso. ro pentru profesionistii auto din Romania, punand la dispozitie informatii utile despre tehnologiile inovative si portofoliul companiei. Platforma va servi drept mijloc de comunicare a companiei DENSO catre clientii si partenerii sai.

Al optulea club de investitori din Romania, lansat la Sibiu

Numarul cluburilor de investitori din Romania a urcat la opt, dupa ce saptamana aceasta a fost lansata prima organizatie de acest fel din Sibiu. Clubul sibian a fost lansat de Scoala de Bursa, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti.

O tanara olimpica din Romania are nevoie de ajutorul vostru! Carina trebuie operata pe creier

Profesorul Dan Voiculescu face un apel catre toti cei pe care i-a sustinut in aceasta viata: Sa o ajutam pe Carina!intr-un moment de mare agitatiune, de ura, invrajbire, dezbinare si razbunare, va.

Lira, in cel mai mare declin din 2009

Moneda britanica, lira, a consemnat, ieri, cel mai important declin din martie 2009 pana in prezent, fata de dolar, dupa ce primarul Londrei, Boris Johnson, unul dintre cei mai populari politicieni din tara, a declarat ca va declansa o campanie pentru ca Regatul Unit sa decida, la referendumul programat in luna iunie, iesirea din Uniunea Europeana Brexit).

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )