Libnet.ro
UNICEF

13:17

Apple cumpara Beats Electronics cu circa 3 MLD. de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple cumpara Beats Electronics cu circa 3 MLD. de dolari

Apple va prelua pentru aproximativ 3 miliarde de dolari compania Beats Electronics, care detine o platforma online de muzica si produce echipament audio, cu scopul de a-si dezvolta prezenta pe piata distributiei online de muzica, transmite Mediafax ,. continuă pe Wall-Street Ro

Cool din nou: Apple cumpara Beats by Dre. Motivele din spatele tranzactiei

Apple a confirmat faptul ca a cumparat producatorul de casti Beats Audio, detinut de Dr. Dre pentru 3 miliarde de dolari. Despre tranzactie se stia de ceva vreme, dar a fost confirmata abia acum.

Apple va prelua Beats Electronics pentru trei miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri seara ca va cumpara producatorul de casti audio Beats Electronics pentru trei miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare achizitie derulata vreodata in istoria companiei, transmite AFP.

Apple confirma achizitia Beats Electronics

Apple a confirmat ca va cumpara Beats Electronics, un producator de casti audio, pentru o suma apropiata de cea vehiculata in ultimele saptamani, anunta CNN. Beats, al carei co-fondator este Dr. Dre, va.

Oficial: Apple a cumparat Beats cu 3 miliarde de dolari

Printr-un comunicat de presa, Apple a anuntat astazi ca a achizitionat Beats Audio si serviciul de streaming Beats Music cu 3 miliarde de dolari. Desi existau zvonuri pe marginea acestui subiect deja de cateva saptamani, achizitia Beats de catre gigantul din Cupertino a devenit oficiala abia astazi. Contravaloarea tranzactiei este 3 milarde de dolari, dintre care 2,6 miliarde vor fi platiti in cash si 400 de milioane sub forma de actiuni. Tot ca parte a acestei intelegeri, cele doua personaje [].

Apple va prelua compania Beats Electronics

Apple va prelua pentru aproximativ 3 miliarde de dolari compania Beats Electronics, care detine o platforma online de muzica si produce echipament audio, cu scopul de a-si dezvolta prezenta pe piata distributiei online de muzica .

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Compania Beats Electronics va fi preluata de Apple pentru aproximativ trei miliarde dolari

Compania Beat Electronics, care detine o paltforma online de muzica si produce echipament audio, va fi preluata de catre Apple pentru aproximativ trei miliarde dolari, in incercarea de a-si dezvolta prezenta pe.

VIDEO Reactiile de pe retele sociale dupa ce Apple a cumparat Beats. in 2004, Jobs il suna pe Dre sa-l intrebe despre iTunes

Apple a cumparat Beats pentru 3 miliarde de dolari. Dr. Dre a devenit cel mai bogat rapper din lume, iar Apple a facut cea mai scumpa achizitie din istorie. Retelele sociale au reactionat si va prezentam cele mai interesante postari.

McDonalds are in plan returnarea sumei de 20 mld. dolari actionarilor pana in 2016

McDonald039;s anunta returnarea catre actionari a 20 de miliarde de dolari pana in 2016, prin dividente si rascumparari de titluri. Astfel, cheltuielile pentru stimularea actiunilor, care au urcat cu doar 2% in ultimele 12 luni, nu vor fi majorate,.

actualitate, 13:17

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )