Libnet.ro
UNICEF

20:30

Oficial: Apple a cumparat Beats cu 3 miliarde de dolari

Playtech Playtech,
Oficial: Apple a cumparat Beats cu 3 miliarde de dolari

Printr-un comunicat de presa, Apple a anuntat astazi ca a achizitionat Beats Audio si serviciul de streaming Beats Music cu 3 miliarde de dolari. Desi existau zvonuri pe marginea acestui subiect deja de cateva saptamani, achizitia Beats de catre gigantul din Cupertino a devenit oficiala abia astazi. Contravaloarea tranzactiei este 3 milarde de dolari, dintre care 2,6 miliarde vor fi platiti in cash si 400 de milioane sub forma de actiuni. Tot ca parte a acestei intelegeri, cele doua personaje []. continuă pe Playtech

Compania Beats Electronics va fi preluata de Apple pentru aproximativ trei miliarde dolari

Compania Beat Electronics, care detine o paltforma online de muzica si produce echipament audio, va fi preluata de catre Apple pentru aproximativ trei miliarde dolari, in incercarea de a-si dezvolta prezenta pe.

VIDEO Reactiile de pe retele sociale dupa ce Apple a cumparat Beats. in 2004, Jobs il suna pe Dre sa-l intrebe despre iTunes

Apple a cumparat Beats pentru 3 miliarde de dolari. Dr. Dre a devenit cel mai bogat rapper din lume, iar Apple a facut cea mai scumpa achizitie din istorie. Retelele sociale au reactionat si va prezentam cele mai interesante postari.

Holcim si alti 5 producatori de ciment, amendati cu 1,4 miliarde dolari

Grupul elvetian Holcim se numara printre cei 6 producatori de ciment amendati de autoritatile antitrust din Brazilia cu 3,1 miliarde reali 1,4 miliarde dolari), invinuindu-i ca ar fi incheiat o intelegere secreta pentru stabilirea preturilor si impartirea clientilor, informeaza Bloomberg.

Ministrul rus al Energiei: Ucraina a recunoscut datoria de 2,2 miliarde dolari catre Rusia

Ministrul rus al Energiei, Alexander Novak, a declarat, miercuri, ca Ucraina a recunoscut ca are o datorie de 2,2 miliarde dolari fata de Rusia pentru livrarile de gaze naturale, relateaza RIA Novosti. Ucraina a.

Ministrul rus al Energiei: Ucraina a recunoscut o datorie de 2.2 miliarde dolari fata de Rusia

Ucraina a recunoscut ca are o datorie de 2. 2 miliarde dolari fata de Rusia pentru livrarile de gaze naturale, inainte de 1 aprilie, a declarat, miercuri, ministrul rus al Energiei, Alexander Novak, anunta RIA Novosti.

Cool din nou: Apple cumpara Beats by Dre. Motivele din spatele tranzactiei

Apple a confirmat faptul ca a cumparat producatorul de casti Beats Audio, detinut de Dr. Dre pentru 3 miliarde de dolari. Despre tranzactie se stia de ceva vreme, dar a fost confirmata abia acum.

Apple cumpara Beats Electronics cu circa 3 MLD. de dolari

Apple va prelua pentru aproximativ 3 miliarde de dolari compania Beats Electronics, care detine o platforma online de muzica si produce echipament audio, cu scopul de a-si dezvolta prezenta pe piata distributiei online de muzica, transmite Mediafax ,.

McDonalds vrea sa returneze actionarilor, pana in 2016, pana la 20 miliarde dolari

McDonalds vrea sa returneze actionarilor pana la 20 de miliarde de dolari pana in 2016, prin dividende si rascumparari de titluri, anuntul anuland sperantele ca grupul va cheltui mai mult pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3238 seconds )