Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple Pay in Romania: cine a anuntat oficial pana acum introducerea serviciului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple Pay in Romania: cine a anuntat oficial pana acum introducerea serviciului

Pe 27 martie, utilizatorii dispozitivelor Apple au primit o veste buna, respectiv anuntarea intrarii in acest an pe piata din Romania a portofelului digital Apple Pay. Prima institutie financiara care a dat tonul anunturilor a fost ING Bank Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Ce e Apple Pay si de ce o sa uiti de card cand vine in Romania

Apple Pay vine anul acesta si in Romania. ING Bank, Banca Transilvania si Orange Money au anuntat ca vor implementa solutia de plata. Apple Pay este o tehnologie de plata contactless pentru.

Edenred anunta introducerea Apple Pay in Romania: clientii vor putea plati cu cardurile de bonuri prin intermediul portofelului digital

Edenred Romania, cea mai mare companie emitenta de carduri si tichete de beneficii pentru salariati, va lansa serviciul Apple Pay pentru tichetele de masa digitale pe care le emite in Romania, in descursul acestui an.

Dacian Ciolos, reactie dupa ce presedintele Iohannis a anuntat oficial referendumul pe Justitie

Dacian Ciolos a avut o prima reactie dupa ce Iohannis a declarat in mod oficial ca se va face referendum pe Justitie, pe 26 mai. Fostul premier cheama deja romanii la vot, pentru a arata esecul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )