Libnet.ro
UNICEF

16:45

Arafat, despre activitatea restaurantelor: Este posibil sa se intre cu praguri, cum este la scoli

Hotnews Hotnews,
 Arafat, despre activitatea restaurantelor: Este posibil sa se intre cu praguri, cum este la scoli

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, vineri seara, ca este posibil ca activitatea restaurantelor sa fie organizata in functie de anumite praguri, dupa sistemul aplicat in acest moment scolilor, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

DE SAMBATA: in Suceava se suspenda activitatea restaurantelor, cafenelelor, teatrelor si cinematografelor

In municipiul Suceava, dar si alte cateva orase si comune, se suspenda, incepand cu 10 octombrie, activitatea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, institutiilor de spectacole si se introduce obligativitatea purtarii mastii de protectie in proximitatea unitatilor de invatamant, in contextul cresterii numarului cazurilor de infectii cu SARS-CoV-2, transmite Agerpres.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia de la ATI: Resursa umana e una din limitari. Atunci cand sectiile de terapie intensiva devin total aglomerate, este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Uergenta DSU), Raed Arafat, spune ca exista mai multe moduri in care poate fi gestionata situatia locurilor de la terapie intensiva pentru pacientii cu COVID-19,.

RAED ARAFAT: Este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti, asa cum au patit colegii nostri din Italia

Medicul Raed Arafat sustine ca se poate intampla ca Romania sa ajunga in situatia in care au fost Italia si alte tari, unde medicii au fost nevoiti sa aleaga ce pacienti beneficiaza de terapie intensiva si care nu, decizii luate pe fondul unei supraaglomerari a unitatilor sanitare.

Raed Arafat: Este posibil sa ajungi sa alegi intre pacienti

Raed Arafat atrage atentia asupra pericolului ca medicii sa fie obligati sa alega ce pacient intra s.

Raed Arafat, despre carantina la nivel national: Nimeni nu doreste sa ia masuri absolute, dar anumite componente din starea de urgenta este posibil sa se implementeze

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat miercuri seara ce masuri restrictive pregatesc autoritatile dupa ziua in care s-a inregistrat un record de decese si de noi cazuri de.

Raed Arafat: Anumite componente din starea de urgenta este posibil sa se implementeze acum!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca nu se discuta, in acest moment, despre o inchidere totala a oraselor, insa se iau masuri zonale, locale, menite sa reduca numarul de imbolnaviri cu SARS CoV-2.

Raed Arafat, despre restrictiile legate de procesiunile religioase: Problema majora aici este numarul mare de persoane ce vin folosind autocare in care stau cate 7 - 8 ore

Raed Arafat a discutat despre masurile sanitare si de protectie impuse de catre autoritati, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a discutat.

Raed Arafat, despre purtarea mastii in toate spatiile publice: S-ar putea sa inceapa sa devina necesara. Eu port masca tot timpul cand sunt impreuna cu alte persoane

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara ca purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice ar putea deveni necesara in contextul cresterii.

Arafat, despre o eventuala revenire asupra interzicerii pelerinajului la Iasi: O decizie politica

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat vineri seara, la Digi 24, referitor la mesajul Patriarhiei, care a cerut reanalizarea deciziei de interzicere a pelerinajului de la Iasi, ca o astfel de hotarare ar fi una politica.

Raed Arafat, despre inchiderea scolilor: Nici in alte tari aceasta nu e o masura care sa fi fost luata. in schimb, se poate ajunge la carantinarea unei localitati (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca nu se pune problema inchiderii scolilor din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus. Nici alte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )