Libnet.ro
UNICEF

21:30

ARAFAT: Municipiul Sibiu intra in carantina pentru doua saptamani incepand de luni, 16 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARAFAT: Municipiul Sibiu intra in carantina pentru doua saptamani incepand de luni, 16 noiembrie

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca municipiul Sibiu va intra in carantina incepand de luni, 16 noiembrie, ora 00,00, aceasta masura fiind dispusa pentru o perioada de doua saptamani, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Baia Mare intra in carantina pentru doua saptamani

Baia Mare intra in carantina de miercuri, de la ora 17. 00, dupa ce rata de infectare in municipiu a ajuns la 6,47 la mia de locuitori. Au fost instituite o serie de restrictii, intre care inchiderea centrelor comerciale sambata si duminica.

Municipiul Sibiu intra in carantina

Orasul Sibiu si localitatatile Selimbar, Tilmaciu si Cisnadie intra in carantina incepand de luni pentru doua saptamani. Mall-urile vor fi inchise in weekend.

Municipiul Sibiu intra in carantina incepand de luni: Ce masuri au fost stabilite pentru urmatoarele 14 zile

Municipiul Sibiu si alte localitati din judet vor fi carantinate incepand de luni, pentru o perioada de 14 zile. Anuntul a fost facut, vineri, de seful departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed.

VIDEO Raed Arafat: Orasul Sibiu intra de luni in carantina

Raed Arafat a anuntat, vineri, carantinarea municipiului Sibiu si a localitatilor Selimbar, Talmaciu si Cisnadie, pentru 14 zile, incepand de luni. Rata de incidenta a cazurilor de coronavirus din judetul Sibiu a ajuns vineri la 7,78 la mie, cea mai mare din tara.

Municipiul Baia Mare a intrat in carantina pentru doua saptamani

Autoritatile au decis sa plaseze in carantina municipiul Baia Marea incepand de miercuri, ora 17, pentru doua saptamani, dupa ce rata de infectare in acest oras a ajuns la 6,47 la mia de locuitori.

Municipiul Slobozia intra in carantina pentru 14 zile. Rata de infectare cu coronavirus a depasit 7 la mia de locuitori Lista completa a restrictiilor

Municipiul Slobozia intra in carantina incepand de joi, de la ora 12. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri seara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in contextul in care,.

Carantina pentru 14 zile in municipiul Sibiu si in localitatile limitrofe. Restrictiile sunt extrem de dure

Orasul Sibiu si localitatile Selimbar, Talmaciu si Cisnadie intra in carantina incepand de luni pentru doua saptamani, iar mall-urile magazinele, altele decat cele care vand produse esentiale, mancare pentru animale si farmacii, vor fi inchise in weekend, a anuntat vineri secretarul de stat Raed Arafat.

Municipiul Slobozia intra in carantina pentru 14 zile

Municipiul Slobozia, resedinta judetului Ialomita, va intra in carantina zonala incepand de vineri, .

Municipiul Sibiu intra in carantina. Rata uriasa de infectare: 11,18 cazuri la mia de locuitori

Dupa ce rata de infectare a depasit 6 cazuri la mia de locuitori inca de luni, autoritatile din Sibiu s-au intrunit in sedinta de urgenta pentru a lua masurile ce se impun in starea de carantina.

Baia Mare intra in carantina pentru 14 zile

Municipiul Baia Mare a intrat in carantina incepand de astazi la ora 17. 00 pentru o perioada de doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )