Libnet.ro
UNICEF

16:45

Are doar 12 ani si un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Cum a reusit aceasta performanta - VIDEO

Antena3 Antena3,
Are doar 12 ani si un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Cum a reusit aceasta performanta - VIDEO

Rajgauri Pawar are 12 ani si locuieste in Marea Britanie. Fetita are un IQ mai mare decat cel al lui Albert Einstein. Copila a obtinut un scor de 162 puncte. Mai mult, fata il depaseste chiar. continuă pe Antena3

inmatricularile de masini second-hand, de sase ori mai mari decat cele noi in primele patru luni

Numarul masinilor inscrise in circulatie in primele patru luni din acest an este de 5,75 ori mai mare decat cel al masinilor noi, arata o statistica a Dorectiei de Permise si inmatriculari Auto: 167. 000 masini SH de import si aproape29. 000 masini noi.

Indicii si-au continuat cresterea, pe fondul unei lichiditati de doar 4,3 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 19,8 milioane de lei, mai mare decat cel consemnat luni 14,18 milioane de lei).

Acum are loc cel mai mare atac cibernetic din istorie: povestea Ucenicului Vrajitor. Update 2017

Este in curs de desfasurare cel mai mare atac cibernetic din istorie care afecteza cel putin 99 de tari din intreaga lume, acum fiind infectate peste 60. 000 de computere.

Cel mai mare laser cu raze X din lume este gata de lucru

Cel mai mare laser cu raze X din lume este aproape gata de functionare, dupa multi ani de proiectare si dezvoltare. Acceleratoarele de particule pot sa lucreze cu tot felul de particule, protoni, electroni si chiar nuclee intregi, iar acestora li se va alatura si un accelerator linear de fotoni. Deutsches Elektronen-Synchrotron, sau DESY, este [].

FMI avertizeaza ca procesul de convergenta al veniturilor va dura mai mult decat aratau estimarile

Fondul Monetar International FMI) si-a imbunatatit estimarile referitoare la cresterea economiilor din regiunea Europei Centrale, de Est si Sud-Est, dar avertizeaza totodata ca pana vor ajunge la nivelul veniturilor din Europa Occidentala va dura o perioada mai mare de timp pentru ca potentialul de crestere in majoritatea statelor din ECE Europa Centrala si de Est) este in continuare semnificativ mai scazut decat era inainte de criza financiara globala, se arata intr-un raport regional publicat ieri.

FOTO. De ce pare Prima Doamna a Frantei mult mai tanara decat este. Expertii medicali sustin ca sotia lui Emmauel Macron ar fi apelat la operatii estetice si la injectii cu botox

Sotia presedintelui ales al Frantei, Brigitte Trogneux, este o prezenta eleganta si energica, aratand, intotdeauna, mult mai tanara decat cei 64 de ani si a diferentei de varsta de 24 de ani dintre ea si Emmanuel Macron, potrivit Daily Mail.

Opera Nights, cel mai mare festival de opera in aer liber, nu va mai avea loc. CJ Hunedoara a decis retragea finantarii

Cel mai mare festival de opera in aer liber din tara nu va mai avea loc in acest an, dupa ce conducerea Consiliului Judetean Hunedoara a anuntat ca nu va mai finanta evenimentul, la numai doua saptamani dupa ce alocase 150. 000 de lei pentru organizarea lui.

Romania se califica in cea mai mare competitie de programare pentru fete la nivel global

Trei echipe de fete vor reprezenta Romania in semifinalele Technovation Challenge,cea mai mare competitie de programare pentrufete din lume. Vineri, 12 mai, a avut loc pitch-ul Regional Technovation Challenge la care au participat 60 de eleve pasionate de tehnologie si programare, cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Fiecare echipaavut ca scop realizarea unei [].

Premierul Grindeanu participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze descoperit in ultimii 30 de ani

Premierul Sorin Grindeanu si ministrul Energiei, Toma Petcu, insotiti de liderul PSD, Liviu Dragnea, vor participa vineri la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, la Caragele, in judetul Buzau.

Premierul Grindeanu si ministrul Energiei, Toma Petcu, au participat la prezentarea celui mai mare zacamant de gaze naturale descoperit in ultimele trei decenii. Seful Executivului: Este inca un pas pe drumul pentru asigurarea independentei energetice

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Energiei, Toma Petcu, vor participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, la Caragele, in judetul Buzau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )