Libnet.ro
UNICEF

21:45

Are Hillary Clinton o dublura? O teorie a conspiratiei bizara sugereaza ca din cauza pneumoniei candidata la presedintia Americii a fost inlocuita de o sosie (FOTO)

B1 B1,
Are Hillary Clinton o dublura? O teorie a conspiratiei bizara sugereaza ca din cauza pneumoniei candidata la presedintia Americii a fost inlocuita de o sosie (FOTO)

Impatimitii teoriilor conspirationiste au inceput sa sustina ca Hillary Clinton a folosit o dublura a sa dupa ce a suferit un incident medical in timpul ceremoniilor de comemorare. continuă pe B1

Hillary Clinton are pneumonie, Trump speculeaza

Candidatul democrat Hillary Clinton a anulat deplasarile de campanie de ieri si azi in California din cauza unei pneumonii care i-a provocat o stare de rau duminica, la comemorarile de 15 ani de la atentatele din 11 septembrie de la New York.

Hillary Clinton nu are alta problema medicala in afara de pneumonie (purtator de cuvant)

Hillary Clinton nu sufera de alte probleme medicale in afara de pneumonia anuntata duminica, a dat asigurari luni purtatorul de cuvant al candidatei democrate la Casa Alba, potrivit AFP.

VIDEO. Hillary Clinton a ametit la comemorarea victimelor 9/11. Are pneumonie, dar se reface rapid, spune medicul

Candidata democrata la alegerile prezidentiale americane, Hillary Clinton, a cazut la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, pe care apoi a parasit-o brusc, alimentand noi speculatii asupra starii sale de sanatate, scrie The Washington Post.

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza deplasarile de campanie programate pentru luni si marti

Hillary Clinton, care a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, sufera de pneumonie, dar se reface, a anuntat medicul sau. Clinton 68 de ani) si-a anulat toate activitatile si deplasarile de campanie programate pentru luni si marti, scrie AFP.

Hillary Clinton isi anunta revenirea in campania electorala, dupa ce a fost diagnosticata cu pneumonie

Hillary Clinton isi va relua vineri activitatile prevazute in campania sa electorala, dupa ce a luat o pauza de cateva zile pentru a se recupera dupa o pneumonie, a relatat MSNBC, citat de Reute.

Lista Partidului Democrat SUA: Cine o inlocuieste pe Hillary Clinton daca se retrage din cursa prezidentiala

Pe lista Partidului Democrat al Statelor Unite au fost alese doua nume pentru a o inlocui pe Hillary Clinton, in caz ca aceasta va renunta la cursa pentru alegerile prezidentiale, ce vor avea loc pe data.

Hillary Clinton explica de ce si-a ascuns boala de care sufera. Dezvaluirile femeii care vrea sa scrie istorie in Statele Unite - VIDEO

Hillary Clinton a afirmat, intr-un interviu pentru CNN, ca a tinut sub secret diagnosticarea ei cu pneumonie pentru ca nu a crezut ca va conta atat de mult, argumentand ca ceea ce s-a.

Hillary Clinton afirma la CNN ca a avut o ameteala la ceremoniile de la New York

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, care s-a simtit rau in timpul ceremoniilor de la New York de comemorare a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, a explicat luni seara pentru postul CNN ca nu a lesinat, dar ca a avut o ameteala si ca si-a pierdut echilibrul, transmite AFP.

Hillary Clinton se simte bine si abia asteapta sa-si reia campania. Duminica am avut o ameteala, spune ea

Fosta Prima Doamna a SUA si candidata la pesedintia americana, Hillary Clinton, a scris pe Twitter luni ca se simte mai bine si este nerabdatoare sa isi reia campania, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Hillary Clinton se simte bine si abia asteapta sa-si reia campania: Duminica am avut o ameteala

Fosta Prima Doamna a SUA si candidata la pesedintia americana, Hillary Clinton, a scris pe Twitter luni ca se simte mai bine si este nerabdatoare sa isi reia campania, potrivit AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )