Libnet.ro
UNICEF

05:30

Are Vladimir Putin probleme de sanatate? Ce spun oficialii de la Kremlin

Adevărul Adevărul,
Are Vladimir Putin probleme de sanatate? Ce spun oficialii de la Kremlin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a anulat, miercuri, o vizita pe care urma sa o faca in Kazahstan, fapt ce a dus la aparitia de speculatii in presa ca ar avea probleme medicale serioase, potrivit Reuters si The Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

Ce SALARIU are Vladimir Putin. Si-a TRIPLAT leafa. Cati bani castiga Obama si Merkel

Unul din cei mai controversati lideri la ora actuala, Vladimir Putin are darul de a mentine un nor de conspiratii deasupra sa. Jurnalistii de la CNNMoney au publicat un top cu salariile liderilor.

Vladimir Putin a cazut la pat

Vladimir Putin si-a amanat, miercuri, vizita in Kazahstan, iar o sursa din cadrul guvernului de la Astana a dezvaluit ca presedintele rus se confrunta cu probleme de sanatate .

Vladimir Putin vorbeste intr-un documentar despre planul secret de anexare a Crimeei

Presedintele rus, Vladimir Putin, dezvaluie, intr-un documentar ce va fi difuzat in curand de televizinea rusa, ce s-a intamplat la Kremlin, in spatele usilor inchise, in zilele de dinaintea anexarii Crimeei, in martie 2014, relateaza Euronews, in pagina electronica.

Vladimir Putin vorbeste intr-un documentar despre planul secret de anexare a Crimeei

Presedintele rus, Vladimir Putin, dezvaluie, intr-un documentar ce va fi difuzat in curand de televizinea rusa, ce s-a intamplat la Kremlin, in spatele usilor inchise, in zilele de dinaintea anexarii.

Vladimir Putin vorbeste intr-un documentar despre planul secret de anexare a Crimeei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, dezvaluie, intr-un documentar ce va fi difuzat in curand de televizinea rusa, ce s-a intamplat la Kremlin, in spatele usilor inchise, in zilele de dinaintea anexarii Crimeei, in martie 2014, relateaza Euronews, in.

Vladimir Putin si-a taiat salariul cu 10%

Presedintele rus Vladimir Putin si-a taiat salariul cu 10% vineri, in contextul crizei economice severe care a lovit Rusia. Astfel, Putin va castiga cu aproximativ 14. 000 de dolari mai putin in fiecare an.

Liderul cecen, dispus sa isi dea viata pentru Vladimir Putin

Liderul prorus al Ceceniei, Ramzan Kadirov, s-a declarat dispus sa isi dea viata pentru Rusia si pentru presedintele Vladimir Putin, informeaza Mediafax.

Marea Britanie ameninta ca va prezenta poporului rus informatii secrete despre averile lui Vladimir Putin si ale apropiatilor sai

Marea Britanie ar putea difuza informatii financiare secrete despre elita ruseasca, in cadrul razboiului informatic dus impotriva regimului lui Vladimir Putin, anunta ministrul britanic de Externe Philip Hammond, potrivit The Telegraph.

Un roman i-a trimis o scrisoare deschisa lui Vladimir Putin: Acceptati unirea Basarabiei cu Romania

Presedintele Societatii Culturale Bucuresti-Chisinau, domnul Gheorghe Gavrila-Copil, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui rus, Vladimir Putin, in care ii cere acestuia sa denunte tratatul .

Andrei Lugovoy, principalul suspect de otravirea lui Alexander Litvinenko, a fost decorat de Vladimir Putin

Andrei Lugovoy, fost agent FSB, actual deputat, principalul suspect de otravirea cu poloniu radioactiv a lui Alexander Litvinenko fost spion rus si critic al lui Vladimir Putin) a fost decorat de presedintele Rusiei, anunta Reuters. Alexander Litvinenko, 43 de ani, fost agent FSB care se refugiase in Marea Britanie, a baut un ceai cu Andrei Lugovoy si cu omul de afaceri Dmitri Kovtun intr-un hotel din Londra in noiembrie 2006, iar dupa doar cateva zile a murit intr-un spital din Londra din cauza otravirii cu poloniu radioactiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )