Libnet.ro
UNICEF

15:46

O artista in varsta de 17 ani, desemnata Femeia Anului 2019: A tulburat industria divertismentului cu muzica ei

Adevărul Adevărul,
O artista in varsta de 17 ani, desemnata Femeia Anului 2019: A tulburat industria divertismentului cu muzica ei

Cantareata electro-pop Billie Eilish, in varsta de 17 ani, va primi din partea Billboard titlul de Femeia Anului 2019, la evenimentul Women in Music care va avea loc pe 12 decembrie. Directorul editorial al revistei, Hannah Karp, a explicat motivele pentru care artista merita premiul. continuă pe Adevărul

Cine e Billie Eilish, cantareata de 17 ani desemnata Femeia Anului 2019. Prin ce drama a trecut: Simteam ca trebuie sa sufar

Cantareata electro-pop Billie Eilish, in varsta de 17 ani, care a castigat doua premii American Music Awards si doua trofee MTV Europe Music Awards, va primi din partea revistei Billboard titlul Femeia Anului 2019, la evenimentul Women in Music.

VIDEO Ion Chicu: Ne cunoastem cu Maia Sandu de la 17 ani

Premierul Ion Chicu sustine ca se cunoaste cu fostul prim-ministru Maia Sandu de la varsta de 17 ani. Ion Chicu afirma ca ambii au facut studiile impreuna la aceeasi facultate.

UEFA a anuntat numele celor 50 de nominalizati pentru echipa ideala a anului 2019

UEFA a anuntat, pe site-ul oficial, nominalizarile pentru Echipa Anului 2019. 50 de fotbalisti se lupta pentru a face parte din unsprezecele ideal al anului, echipele cu cei mai multi reprezentanti fiind Liverpool, Ajax si Manchester City.

O romanca in varsta de 30 de ani a fost ucisa in Italia de un om de afaceri cu care avea o relatie

Ana Maria Lacramioara Di Piazza, o romanca in varsta de 30 de ani care locuia din copilarie in Italia, a fost ucisa de un om de afaceri sicilian, informeaza site-ul cotidianului italian Corriere della Sera, scrie Mediafax.

Artur Ionita, desemnat fotbalistul anului 2019

Artur Ionita a fost ales pentru a doua oara cel mai bun fotbalist moldovean. Primul titlu l-a castigat in 2014, cand a facut pasul spre Serie A. Mijlocasul lui Cagliari a adunat pana acum 151 de meciuri in campionatul Italiei, reusind sa inscrie de 12 ori, transmite IPN.

Posibila rapire la Baia Mare, dupa ce o tanara de 17 ani a fost urcata cu forta intr-o masina. E incredibil cum s-a dat alarma!

O tanara care ar fi fost urcata cu forta intr-un autoturism a fost salvata de politisti, intr-o mobilizare exemplara care a dus la depistarea si oprirea in trafic a masinii respective. Azi, la ora.

O tanara de 17 ani a fost urcata cu forta intr-o masina, in fata unei sectii de votare din Baia Mare. IMAGINI cu momentul rapirii!

Momente cumplite astazi, chiar in fata unei sectii de votare, in Baia Mare. O tanara a fost luata cu forta si bagata intr-o masina, in plina zi, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oras.

19% din angajati sunt in risc de saracie: preturile aproape s-au triplat in Romania in ultimii 17 ani, in timp ce salariile au crescut foarte putin

Marile sperante ale oamenilor de a duce o viata mai buna dupa 1989 nu s-au materializat in tara noastra, iar dezamagirea populatiei a contribuit la cresterea migratiei in regiune.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )